Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Φιγαλεία Ηλείας: Επί 25 ώρες χτυπάει ο συναγερμός σε υποκατάστημα τράπεζας!

Νέα Φιγαλεία Ηλείας: Επί 25 ώρες χτυπάει...

Ένα απίστευτο γεγονός

Ένα απίστευτο γεγονός συμβαίνει από χθες 5 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 στη Νέα Φιγαλεία, όταν και ξεκίνησε για άγνωστο λόγο να χτυπάει (πολύ δυνατά) ο συναγερμός στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος που υπάρχει στο κέντρο της κωμόπολης. Η τράπεζα βέβαια έχει κλείσει εδώ και μερικά χρόνια ωστόσο υπάρχει το ΑΤΜ.

Τι ακριβώς συνέβη:

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 άρχισε να χτυπά ο συναγερμός της τράπεζας τόσο δυνατά μάλιστα που επικράτησε μικρή αναστάτωση στους κατοίκους καθώς δεν ήξεραν τι συνέβη. Κάτοικοι που βρέθηκαν στο σημείο μας πληροφόρησαν ότι και το ΑΤΜ ήταν εκτός λειτουργίας. Ο συναγερμός δεν σταματούσε και οι κάτοικοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία για να επιληφθεί. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες κατοίκων η ΕΛ.ΑΣ δέχτηκε τουλάχιστον 4 τηλεφωνήματα για να επέμβει καθώς ο συναγερμός ήταν εκκωφαντικός και άρχισε να δημιουργεί προβλήματα σε κατοίκους και καταστηματάρχες.

Η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε τα κεντρικά της ΑΤΕ καθώς δεν μπορούσε να επέμβει επειδή η φύλαξη της τράπεζας ανήκει σε Εταιρία.
Τίποτα όμως δεν έγινε…

Η κατάσταση παραμένει ίδια ακόμα και μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (ώρα 15.15) δηλαδή 25 ώρες μετά ο συναγερμός χτυπάει!

Ακούστε τώρα το τραγελαφικό της υπόθεσης. Καταστηματάρχης τηλεφώνησε στην Αγροτική Τράπεζα Ζαχάρως ανέφερε το συμβάν και η απάντηση που πήρε;… «Η Αγροτική Τράπεζα της Φιγαλείας ανήκει στις αρμοδιότητες του δικτύου της Τρίπολης Αρκαδίας, συνεπώς εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε».

Η Αγροτική Τράπεζα Φιγαλείας Νομού Ηλείας ανήκει στο δίκτυο ΑΤΕ της Τρίπολης Νομού Αρκαδίας. Απίστευτο κι όμως ελληνικό!

Δεκάδες κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η ΑΤΕ έχει παραμελήσει το ΑΤΜ της Φιγαλείας και δεν το εφοδιάζει με χρήματα, καθώς έχουν προβεί δεκάδες φορές σε πράξεις ανάληψης χρημάτων και το ΑΤΜ δεν έχει. Πλην αυτού το ΑΤΜ δεν έχει καθαριστεί πότε τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να είναι γεμάτο χώματα. Αυτό είναι το λιγότερο…
Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες μας ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν άλλο, δεν ξέρουν που να απευθυνθούν. Όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι ή απλά… "βαριούνται";

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις