Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο - Το βάδισμα του εκτελεστή με το άσπρο καπέλο

Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από τη διπλή δολοφονία...

Στο βίντεο διακρίνεται ένας σάκος στην πλάτη του ατόμου με το άσπρο καπέλο

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο γιατί αποτυπώνεται ο σωματότυπος των δύο δραστών και κυρίως γιατί ο εκτελεστής που διακρίνεται με το άσπρο καπέλο έχει ένα ιδιαίτερο βάδισμα, το οποίο ενδέχεται κάποιος να το αναγνωρίσει. Στο βίντεο διακρίνεται ένας σάκος στην πλάτη του ατόμου με το άσπρο καπέλο. Επίσης, στη μηχανή που διακρίνεται στο οπτικό υλικό φαίνεται να έχει μία μπαγκαζιέρα, η οποία, όπως προκύπτει από τον μετέπειτα εντοπισμό της, έχει αφαιρεθεί. Από την εξερεύνηση στη διάθεση των εγκληματικών ερευνών δεν βρέθηκαν αποτυπώματα έχει καθαριστεί από τα αποτυπώματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από την ένοπλη επίθεση την 01.11.2013 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, «στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β), δίνεται στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό από την ένοπλη επίθεση την 19.05 ώρα περίπου της 01.11.2013, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο ημεδαπών και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου. Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας».

Χθες, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εκτελεστή του Ν. Ηρακλείου. Πρόκειται για αδύνατο άνδρα ύψους 1.70 με 1.75 μ., περίπου 30 ετών, που φορούσε λευκά παπούτσια, μπλε τζιν, είχε στην πλάτη μαύρο σακίδιο και είχε ελαφρώς καλύψει το πρόσωπό του με λευκό καπέλο τύπου τζόκεϊ. Είναι το άτομο που μέσα σε 7 δευτερόλεπτα πυροβόλησε 13 φορές κατά 4 μελών της Χ.Α., σκοτώνοντας τους δύο και τραυματίζοντας σοβαρά τον 29χρονο Αλέξανδρο Γέροντα.

Η Αντιτρομοκρατική έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες. Πρόκειται για λευκή Africa Twin, που εκλάπη στις 28 Ιουνίου από την Καλλιθέα και βρέθηκε στο ρέμα της Χελιδονούς το πρωί του Σαββάτου. Οι δράστες είχαν αφαιρέσει την πινακίδα κυκλοφορίας (ΖΥΧ 668) και τις μπαγκαζιέρες. Στο ντεπόζιτο της βενζίνης υπήρχε προσαρμοσμένη μια δερμάτινη επένδυση μπεζ χρώματος, ενώ στον ανεμοθώρακα έντυπη ένδειξη με τον αριθμό «46». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την εξερεύνηση της μηχανής στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν βρέθηκαν αξιοποιήσιμα ευρήματα, όπως δακτυλικά ή γενετικά αποτυπώματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις