Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Παναιτωλικός «φρέναρε» (1-1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο Παναιτωλικός «φρέναρε» (1-1) τον Ατρόμ...

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραγκούνης έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε άδεια εστία!

Ο Παναιτωλικός έβαλε τέλος στο σερί των τριών σερί νικών του Ατρόμητου, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι και στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ατρόμητος θέλησε να επιβάλλει από την αρχή το «νόμο του γηπεδούχου» και προσπάθησε να ασκήσει πίεση στους φιλοξενούμενους. Ένα σουτ του Μπρίτο στο 3΄ κι άλλο ένα του Ούμπιντες στο 5΄ εξουδετερώθηκαν από τον Ράφαελ, ενώ σταδιακά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε.

Στο 25΄ νέο σουτ του Μπρίτο πέρασε άουτ, ενώ στο 31΄ ο Παπαδόπουλος έκανε το επικίνδυνο γύρισμα και η μπάλα πέρασε από αμυνόμενους και επιτιθέμενους χωρίς να τη βρει κανένας. Στο 36΄ όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου, που πήδησε ψηλότερα απ΄ όλους στη σέντρα του Ούμπιντες.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δεν χάρηκαν για πολύ πάντως, αφού στο 41΄ ο Γκάλο έβγαλε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, ο Σηφάκης έκανε κακή έξοδο και ο Καμαρά πλάσαρε από πλάγια για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, αφού ο Παναιτωλικός συνέχιζε να πιέζει αποτελεσματικά τον Ατρόμητο και να τον αναγκάζει σε λάθη, χωρίς πάντως οι παίκτες του Μάκη Χάβου να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να επιτεθούν.

Μοιραία λοιπόν το δεύτερο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από την παντελή έλλειψη ευκαιριών και κατ΄ επέκταση θεάματος και συγκινήσεων, αφού η ομάδα του Αγρινίου αμύνθηκε υποδειγματικά (έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα), εκτός από τη φάση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων που ο Καραγκούνης έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε άδεια εστία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports