Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Χαστούκι σε ποδοσφαιριστή

Παναχαϊκή: Χαστούκι σε ποδοσφαιριστή

O Αλφρέντο Φέργκος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν

O προπονητής της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής, Αλφρέντο Φέργκος, χαστούκισε τον 19χρονο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μαγούλας Μιχάλη Πιπέρη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη και 10λεπτη διακοπή. Δυστυχώς, το συμβάν αυτό αμαύρωσε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων, στην οποία η Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα στο γήπεδο Βραχνεϊκων.

Συγκεκριμένα, στο 80΄ μετά από σκληρό φάουλ που έγινε πάνω σε παίκτη της Παναχαϊκής, ο Καραβοκύρης χαστούκισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανταπέδωσε με κλωτσιά.

Την στιγμή εκείνη ο Φέργκος (σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδας θα αποτελέσει παρελθόν), κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του Αστέρα και απευθυνόμενος στον Πιπέρη (κάτι προφανώς του είπε νωρίτερα), τον χαστούκισε δυνατά μπροστά στα μάτια όλων! Φυσικά, ο Φέργκος αποβλήθηκε (είχε δηλωθεί στο Φ.Α. ως φροντιστής), ενώ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Καραβοκύρης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κοντογιώργης, Κανελλόπουλος (46΄ Καραβοκύρης), Γκένας (89΄ Βασιλείου), Λεγάτος (56΄ Βαγγέλης), Ανδρικόπουλος, Τσαρτόλιας, Μασούρας, Γιάννης (37΄ Τζαβαλάς), Ρουμπάτος (46΄ Βλάχος), Αναγνωστόπουλος (85΄ Μιχαλόπουλος), Χοτζάλι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μπακοδήμος, Χρ. Χαντής, Μήτκας, Καρρίκι, Θεοδωράκης, Νομικός (61΄ Φίλης), Π. Χαντής, Μιχαήλος, Τσακώνης, Νερατζίνης, Γκίνης (73΄ Ραπτοδήμος).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports