Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αναβρασμός στο ΚΕΤΧ - Έφτασαν οι πρώτες διαθεσιμότητες - Ποιοί βλέπουν την πόρτα της... εξόδου

Πάτρα: Αναβρασμός στο ΚΕΤΧ - Έφτασαν οι ...

Πρόκειται στην ουσία για απολύσεις, δηλώνει στο thebest.gr ο Τρύφωνας Κούκος

Τον δρόμο της… εξόδου παίρνουν τέσσερις πολιτικοί υπάλληλοι του ΚΕΤΧ στους οποίους σήμερα το πρωί κοινοποιήθηκαν οι ειδοποιήσεις διαθεσιμότητας με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη αντίδραση από τον Σύλλογο των Πολιτικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο νομό Αχαΐας.

«Οι συνάδελφοι αυτοί, επί της ουσίας, απολύονται. Στην περίπτωση τους, ως Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) το… εύρημα της κινητικότητας δεν ισχύει, όπως έχει πει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης», δήλωσε στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τρύφωνας Κούκος.

Οι τέσσερις υπάλληλοι του ΚΕΤΧ που φεύγουν είναι δυο καθαρίστριες, μια τραπεζοκόμος της Λέσχης Αξιωματικών και ένας υπάλληλος γενικών καθηκόντων. «Εδώ μιλάμε για κοροϊδία», λέει ο κ. Κούκος, εξηγώντας ότι παρ’ ότι τα έγγραφα της διαθεσιμότητας εστάλησαν σήμερα στο ΚΕΤΧ οι τέσσερις υπάλληλοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος προσθέτει ότι δια των διαθεσιμοτήτων ανοίγει ο δρόμος για την εκχώρηση σε ιδιώτες υπηρεσιών που σήμερα καλύπτονται από το προσωπικό των στρατιωτικών μονάδων. Παράδειγμα, η σχεδιαζόμενη εκχώρηση σε ιδιώτες (κέτερινγκ) των υπηρεσιών των Λεσχών Αξιωματικών σ’ όλη την χώρα.

Από το πρωί, πάντως, οι πολιτικοί υπάλληλοι του ΚΕΤΧ βρίσκονται σε αναβρασμό εξαιτίας της επί της ουσίας απόλυσης των τεσσάρων συναδέλφων τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις