Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος θα μιλήσει για τον θρησκευτικό τουρισμό σε ημερίδα για τις Νέες και Ειδικές Μορφές Τουρισμού

Πάτρα: Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος θα μιλ...

Το Σάββατο το πρωί

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κύριος Χρυσόστομος έχει κληθεί να απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη των  εργασιών της ημερίδας-ανοικτής συζήτησης με θέμα: «Ανακαλύπτοντας την αναπτυξιακή διάσταση των Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού», η οποία, όπως έχει ήδη αναγγελθεί, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ώρα 10.30π.μ. στο ξενοδοχείο Αστήρ.

Ο Σεβασμιότατος θα αναφερθεί στους προβληματισμούς και την άποψη της εκκλησίας για τον προσκυνηματικό-θρησκευτικό τουρισμό και η παρέμβασή του αυτή αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Στην διάρκεια της ημερίδας θα γίνουν επίσης δύο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, από τον κ. Γ. Πίττα, μέλος του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που θα αναφερθεί στο γνωστό σημαντικό πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» και από τον κ. Δ. Καραγιάννη, περιφερειακό διευθυντή της Data Rc, σχετικά με το περιεχόμενο του video με θέμα « Γαστρονομικό οδοιπορικό Πελοποννήσου», το οποίο θα προβληθεί.

Εξάλλου ως ειδικοί εισηγητές θα συμμετάσχουν η κυρία Μαρία Παπάζογλου, διευθύντρια της εταιρείας δημοσίων σχέσεων και τουριστικού marketing  My Publics, με θέμα «Προοπτικές ανάπτυξης μέσω του εναλλακτικού τουρισμού» και ο κ. Γεράσιμος Καραντινός, πρόεδρος Αγροπεριβαλλοντικής Ομάδας  Βιοκαλλιεργητών Δ. Ελλάδος (Μεσολόγγι), με θέμα «Δημιουργία αγροτοτουριστικού δικτύου».

Την ανοικτή συζήτηση που θα ακολουθήσει  θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Αλεξ. Βρής με την συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών φορέων, της αυτοδιοίκησης,  του τουριστικού κλάδου, επιχειρηματικών και επιμελητηριακών παραγόντων.

Η ημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Εξπρές- Δ. Καλοφωλιάς.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις