Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Καθαρίζεται η λιμενική ζώνη - Αξιολόγηση ασφαλείας του λιμένα

Αιγιάλεια: Καθαρίζεται η λιμενική ζώνη -...

Τι συζητήθηκε στο νέο Δ.Σ.

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, υπό τον νέο πρόεδρο κ. Γιάννη Τοχμιτζόγλου, το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, με τη συμμετοχή και των νέων μελών του συμβουλίου όπως ορίστηκαν σύμφωνα με την υπ'αριθμ. 521/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας.

 

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ανάθεση του καθαρισμού της λιμενικής ζώνης κοντά στον νέο λιμένα. Επί συνόλου 3 προσφορών από ισάριθμες εταιρείες, επελέγη η πιο οικονομική προσφορά της εταιρείας του κ. Μπούνα Ευθυμίου, με κόστος 1.900 € + ΦΠΑ.

 

Παράλληλα, αποφασίστηκε η ανάθεση της αξιολόγησης ασφαλείας της λιμενικής εγκατάστασης του νέου λιμένα Αιγίου στον οργανισμό ICTS, ενός από τους 7 αναγνωρισμένους από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου οργανισμούς ασφαλείας (AOA). Η εταιρεία επελέγη επίσης ανάμεσα σε 3 προσφορές οργανισμών που ανταποκρίθηκαν.

 

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε να αναβληθεί για το προσεχές διάστημα, η συζήτηση για την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος 2014, καθώς θα πρέπει να γίνει ταυτόχρονη μελέτη με τον υπό διαμόρφωση προϋπολογισμό για το νέο έτος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις