Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έναρξη Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων Δήμου Πατρέων

Έναρξη Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων Δήμου Πατρέων

Διευθυντές, Εκπαιδευτικοί, Μαθητές, Αντιδημαρχία Παιδείας και Κέντρο Πρόληψης ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους προετοιμάζοντας «τον πολίτη του @ύριο»!

Με διάθεση για ουσιαστική δουλειά και προσφορά συναντήθηκαν τη Δευτέρα 14/10/2013  το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Ανδρέας Φίλιας,  τα στελέχη  του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής  Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, οι διευθυντές και εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων στην Ενημερωτική Συνάντηση για τη λειτουργία του θεσμού τη φετινή χρονιά.  Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί θα συμμετέχουν σε διήμερο βιωματικό Σεμινάριο στις 21&22 Οκτωβρίου με στόχο την υποστήριξή τους στην υλοποίηση του θεσμού και την ανάδειξη της Παιδαγωγικής του Αξίας.

 

Στόχοι του θεσμού είναι, η εκπαίδευση των μαθητών  σε προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες όπως η συνεργασία και η επικοινωνία, η ενίσχυση της κοινωνικής ευαισθησίας και η ανάληψη της προσωπικής ευθύνης, η ανάπτυξη πρωτοβουλιών και συνεργασιών μέσα στην κοινότητα.

Τα παραπάνω θα πραγματοποιούνται  μέσα από την υλοποίηση δράσεων  που θα έχουν αναλάβει οι ίδιοι  οι μαθητές με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού και με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής τους μέσα στο σχολείο.

Φέτος θα έχουν  την ευκαιρία συμμετοχής οι μαθητές  της ΣΤ’ τάξης των παρακάτω σχολείων: 9ο Δημ. Σχ. Πατρών, 12ο Δημ. Σχ. Πατρών,  15ο Δημ. Σχ. Πατρών, 17ο  Δημ. Σχ. Πατρών, 36ο Δημ. Σχ. Πατρών, 45ο Δημ. Σχ. Πατρών, 49ο Δημ. Σχ. Πατρών, 50ο Δημ. Σχ. Πατρών, 62ο Δημ. Σχ. Πατρών, 65ο Δημ. Σχ. Πατρών, 1ο Δημ. Σχ. Οβρυάς, 2ο Δημ. Σχ. Παραλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις