Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θετικό ξεκίνημα για τον Ίφιτο στην Α2 Ανδρών

Θετικό ξεκίνημα για τον Ίφιτο στην Α2 Ανδρών

Πολύ καλή εμφάνιση με θετικά αποτελέσματα

Πολύ καλή εμφάνιση με θετικά αποτελέσματα πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο 12-13/10/2013 το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με μια νίκη και δύο ήττες στα σημεία, έκανε το πρώτο βήμα ως νεοφώτιστος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών με τα εξής αποτελέσματα: ΑΣ  Ίφιτος - ΑΕ Ποντίων 3-4, ΑΣ Πρόοδος- ΑΣ  Ίφιτος 4-2, ΑΣ  Ίφιτος- ΔΑΟ Ταύρου 4-2. Τα ματς ήταν συναρπαστικά με Σγουρομάλλη, Τσεγγενέ και Μπιθέλη να στέκονται επάξια απέναντι στους διεθνείς και έμπειρους παίκτες της Προόδου και της ΑΕ Ποντίων. Παρόλο που είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα, ο Ίφιτος έπαιξε δυνατά, αλλά στο τέλος κάμθηκε. Δύσκολο ήταν και το παιχνίδι με το ΔΑΟ Ταύρου, που ο Ίφιτος επικράτησε.

θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ίφιτος είναι το μοναδικό Πατρινό σωματείο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των Ανδρών. Στόχος της χρονιάς είναι η καλή πορεία στην Α2 εστιάζοντας πρώτα απ' όλα στην παραμονή.

Αγώνες είχαμε και για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Δυτικής Ελλάδας, με Στρούσι, Γαλήνη και Αναγεννησιακό να κάνουν άνετες νίκες στο 2ο όμιλο, ενώ στο 3ο όμιλο από μία νίκη έκαναν οι: Λέων Κορινθίας, Ίκαρος Λουτρακίου, ΑΟ Ξυλοκάστρου και Αστέρες Κορινθίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 4-0

ΑΟ ΓΑΛΗΝΗ – ΑΙΓΑΙΟ ΕΑ 4-0

ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΦΑΡΟΣ 4-0

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 0-4

ΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΟΕΑ ΛΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1-4

ΑΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-4

ΑΣΤΕΡΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΣΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4-2

Στον απόηχο των μεγάλων επιτυχιών της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (ασημένιο στο ομαδικό ανδρών, χάλκινο ο Παναγιώτης Γκιώνης στο ατομικό ανδρών) η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ετοιμάζει μεγάλη γιορτή την προσεχή Πέμπτη στις 19.00 στο Σ.Ε.Φ., για να τιμήσει τους πρωταγωνιστές των διακρίσεων.

Για τη γιορτή αυτή υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση της ομοσπονδίας προς όλους τους ανθρώπους της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης και από τη Πάτρα θα παραβρεθεί το μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Τζόβολος, καθώς και πλήθος παραγόντων του πατρινού πιγκ-πογκ.

Ονειρεμένο και πέρα από κάθε προσδοκία χαρακτήρισε για τα ελληνικά χρώματα το 10ήμερο που προηγήθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσατ ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης! Σε γραπτή δήλωση, που έκανε το πρωί, στον απόηχο της κορυφαίας διοργάνωσης, τόνισε ότι το ασημένιο μετάλλιο της εθνικής ανδρών στο ομαδικό και του Παναγιώτη Γκιώνη στο απλό προκάλεσαν έντονες συγκινήσεις σε όλους τους ανθρώπους, που υπηρετούν το άθλημα στην Ελλάδα κι έδειξαν ότι οι δυσκολίες δεν λυγίζουν κανέναν.

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση άφησε τη σφραγίδα της στην Αυστρία, έφτασε σε πρωτοφανείς διακρίσεις ύστερα από κόπους και θυσίες χρόνων και ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας θέλησε να απευθύνει ευχαριστίες προς διάφορες πλευρές. Πέρα φυσικά από τους αθλητές και τους προπονητές ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες ανθρώπους του αθλήματος, που μοχθούν μέσα από διάφορες θέσεις για το καλό του αθλήματος, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, την ηγεσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τη Γενική Γραμματέα Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου για τις συγχαρητήριες επιστολές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports