Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χαροκόπος: Η προσπάθεια διαπόμπευσης μου κατέπεσε - Να παραιτηθεί η Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού

Χαροκόπος: Η προσπάθεια διαπόμπευσης μου...

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου

Από τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Χαροκόπο λάβαμε το μεσημέρι την ακόλουθη δήλωση:

"Οι ισχυρισμοί της Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Τασίας Παπαντωνοπούλου, καθώς και η μεθοδική διαπόμπευσή μου στα τοπικά  ΜΜΕ, αποδείχθηκαν περίτρανα ότι είναι αναληθείς.

Το θέμα αφορά την δήθεν συγγενική  μου σχέση με την ιδιοκτήτρια οποία μίσθωσε το ακίνητό της επί της οδού Κανελλοπούλου και Μητροπούλου στον ΔΟΥΠ.

Οι ισχυρισμοί οι οποίοι εκφράστηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πατρέων την 9η Οκτωβρίου 2013 αποδείχτηκαν ανυπόστατοι καθώς η εξώδικη δήλωση της ιδιοκτήτριας η οποία αναφέρει ότι ακολουθήθηκαν διαφανείς διαδικασίες προκειμένου να μισθώσει το ακίνητό της στον Δήμο και ότι ουδεμία συγγενική σχέση  έχει με τον υποφαινόμενο αποτελεί αδιαμφισβήτητη απάντηση.

Ας κοιτάξει λοιπόν η κα Παπαντωνοπούλου και η Δημοτική Αρχή να είναι συνεπείς απέναντι στον πολίτη της Πάτρας, να τον στηρίζει με αξιοπρέπεια και να λειτουργεί η κοινωνική πολιτική πάντα προς όφελός του.

Βάσει της ηθικής δεοντολογίας η κα Παπαντωνοπούλου οφείλει άμεσα να παραιτηθεί διότι οι θεσμοί και οι εξέχουσες θέσεις θέλουν ανθρώπους που τιμούν όχι μόνο το αξίωμά τους ,αλλά και υπηρετούν με σύνεση, ουσιαστικό έργο και συνεργασία το καλό της Πόλης με όλες τις παρατάξεις.

Χαροκόπος Αντώνης

Δημοτικός Σύμβουλος"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις