Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Συγχώνευση Τμημάτων, επιβολή διδάκτρων, λιγότερους εισακτέους προδιαγράφει το μέλλον

Πανεπιστήμιο Πατρών: Συγχώνευση Τμημάτων...

Αυτοί είναι οι μεγάλοι κίνδυνοι σε περίπτωση που υποβαθμιστεί το Ίδρυμα

Οι άμεσοι κίνδυνοι για το Πανεπιστήμιο της Πάτρας με την υποβάθμιση του Ιδρύματος μετά τις απολύσεις διοικητικών υπαλλήλων, δεν είναι  μόνο το ότι θα μείνει το ίδρυμα αφύλακτο και έρμαιο στους κακοποιούς όλων των ειδών. Όπως τόνισε στη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε  μαζί με τον Δήμαρχο της Πάτρας Γιάννη Δημαρά, ο πρυτανης του Πανεπιστημίου κ. Παναγιωτάκης, το τρίπτυχο του άμεσου μέλλοντος για το ΑΕΙ της Πάτρας θα είναι η συγχώνευση των Τμημάτων, η επιβολή διδάκτρων και η πίεση για λιγότερους εισακτέους, με ό,τι αυτά μπορεί να  συνεπάγονται.

Παράλληλα η συρρίκνωση του Πανεπιστημίου αναμένεται να φέρει συρρίκνωση και στην κοινωνία της Πάτρα όπως τόνισε και ο Δήμαρχος, με δεινές συνέπειες για την οικονομία της περιοχής και όχι μόνο.

Ο πρύτανης τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο έχει έτοιμο ένα plan B για την αντιμετώπιση της κατάστασης σε περίπτωση που περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης, αλλά δεν θέλησε να το αποκαλύψει, ενώ τόνισε ότι η απειλή εισβολής εισαγγελέα στα Πανεπιστήμια,  είναι κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της χώρας μας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις