Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 9 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 9 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Τον τομέα του σπιτιού τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με ενασχόληση με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Ειδικά το πρωί μάλιστα, ίσως υπάρξουν και κάποια καλά νέα ή εξελίξεις για τα παραπάνω. Ευχάριστες στιγμές οικιακής θαλπωρής, ιδανική μέρα για να καλέσετε φίλους στο σπίτι για φαγητό.

Ζυγός

Επικοινωνιακή και πιο ανάλαφρη μέρα για το ζώδιό σας, με πολλές επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, ραντεβού, ακόμα και συμφωνίες, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις. Το πρωί μάλιστα, η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού είναι πιθανό να φέρει ευχάριστες ειδήσεις ή κάποιες συμφωνίες και συναντήσεις να πάνε καλά. Ακόμα, μπορεί ανέλπιστα να βελτιωθούν ορισμένες σχέσεις.

Σκορπιός

Έμφαση στον οικονομικό σας τομέα δίνει η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Η θετική γωνία της με τον Ουρανό το πρωί, είναι πιθανό να φέρει καλές εξελίξεις σε οικονομικά αλλά κι επαγγελματικά θέματα, όχι απαραίτητα κάτι θεαματικό ωστόσο. Ευνοούνται τα ψώνια αλλά και το να απολαύσετε το καλό φαγητό.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα αισιόδοξη, δραστήρια κι εξωστρεφής, όπου ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι πρωτοβουλίες. Περισσότερο χιούμορ και χαρά. Το πρωί η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει κάποιες ωραίες εκπλήξεις, κυρίως στα ερωτικά ή σε προσωπικούς στόχους, αλλά και επινοητικότητα ή ιδέες δημιουργικές.

Αιγόκερως

Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και ύπνο αναμένεται να έχετε σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και θέλετε να "καθαρίσετε" απ' τις επιρροές των τελευταίων εβδομάδων. Είναι επίσης μέρα όπου μπορείτε να κλείσετε ορισμένα θέματα, ενώ ειδικά το πρωί μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα κάτι τέτοιο.

Υδροχόος

Μέρα δικτύωσης και κοινωνικότητας σήμερα, σε πολύ πιο ευχάριστο κλίμα. Ιδανική για να συναντηθείτε με φίλους και παρέες, αλλά και να συμμετέχετε  σε συλλόγους και ομάδες. Αρκετό σερφάρισμα στο ίντερνετ και στα online κοινωνικά δίκτυα. Κάποια σχέδιά σας ή ορισμένες επαφές και συμφωνίες πάνε καλά το πρωί. Η τεχνολογία σάς βοηθάει.

Ιχθύες

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά, μια μέρα καλή για επαφές με άτομα εξουσίας και για να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Στείλτε βιογραφικά, φανείτε επινοητικοί. Το πρωί ειδικά, είναι πιθανές θετικές εξελίξεις εργασιακές αλλά και οικονομικές, ίσως με ορισμένα αναπάντεχα έσοδα.

Κριός

Ευχάριστες εκπλήξεις το πρωί μπορεί να φέρει η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού, ενώ γενικά θα είναι μια αισιόδοξη μέρα, με περισσότερο χιούμορ και χαρά. Τονίζονται κυρίως θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, εμπορίου και σχέσεων με το εξωτερικό. Καλή μέρα για μελέτη, φιλοσοφία και ενασχόληση με την πολιτική. Συναντήσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας.

Ταύρος

Ζητήματα οικονομικά κυρίως θα απασχολήσουν σήμερα το ζώδιό σας, περισσότερο ό,τι αφορά σε δάνεια, επενδύσεις, κάρτες, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά κλπ, όπου ειδικά το πρωί μπορεί να υπάρξουν θετικές και γρήγορες εξελίξεις. Ίσως δεχθείτε και στήριξη οικονομική. Καλή μέρα για ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση. Βαθύτερη επαφή με το σύντροφο.

Δίδυμοι

Καλά πάνε ορισμένα σχέδιά σας, ειδικά μάλιστα το πρωί, όπου ορισμένοι συνεργάτες, καλοί φίλοι ή ο σύντροφος μπορεί να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο και να έχετε γρήγορες εξελίξεις. Θα είναι μια κοινωνική μέρα, με επαφές, γνωριμίες και ραντεβού, ιδανική και για σημαντικές συναντήσεις και συμφωνίες. Πιο αρμονικό και θετικό το κλίμα.

Καρκίνος

Εργασία και χαρά σήμερα, σε σχετικά θετικό κλίμα, ενώ και η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη. Η Σελήνη τονίζει τον επαγγελματικό σας οίκο, όπου ειδικά το πρωί μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Καλή μέρα για να στείλετε βιογραφικά και να συναντήσετε συνεργάτες ή άτομα εξουσίας. Επίσης καλή μέρα για ενασχόληση με υγεία και διατροφή.

Λέων

Αισιόδοξη και πιο χαρούμενη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το πάντα οπτιμιστικό ζώδιο του Τοξότη και να "ανοίγει" την ψυχολογία σας. Ευχάριστες εκπλήξεις ή εξελίξεις στα ερωτικά αλλά και σε σχέση με τα παιδιά το πρωί, ενώ γενικά θα είναι μια μέρα με ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους, σπορ, χόμπι και δημιουργικότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being