Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σπανούλης: "Αφιερωμένο στους Αγγελόπουλους"

Σπανούλης: "Αφιερωμένο στους Αγγελό...

Στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αφιέρωσε το Διηπειρωτικό Κύπελλο

Στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο καθώς και στους φίλους της ομάδας αφιέρωσε το Διηπειρωτικό Κύπελλο ο Βασίλης Σπανούλης.

Με δηλώσεις του στη web tv του πειραϊκού συλλόγου, ο σταρ των πρωταθλητών Ευρώπης υπογράμμισε ότι το συναίσθημα που νιώθει "είναι κάτι όμορφο".

"Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε κατακτήσει όλους τους τίτλους. Αυτός ο τίτλος ήταν κάτι που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Τον αφιερώνουμε στους προέδρους μας και στον κόσμο μας, που όπου κι αν παίζουμε μάς ακολουθεί", είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην ερώτηση αν ο πρώτος τίτλος της νέας αγωνιστικής περιόδου προοιωνίζεται τα μελλούμενα, ο Σπανούλης παραδέχθηκε πως "σίγουρα, είναι ένας καλός οιωνός. Έχουμε παιδιά που κατέκτησαν για πρώτη φορά στη ζωή τους έναν τίτλο κι αυτό είναι θετικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Πολλοί μπορεί να είπαν ότι είναι ένας απλός τίτλος, αλλά για να φτάσεις να παίξεις σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να έχεις πάρει πρώτα την Ευρωλίγκα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports