Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξανάρχεται στην Πάτρα για να ανεβάσει και να παίξει "Άμλετ"

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξανάρχεται στην Πάτρ...

Η παράσταση θα ανέβει στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Αιμίλιος Χειλάκης που έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας και αγαπά ιδιαίτερα την Πάτρα και το κοινό της, αναμένεται την φετινή χειμερινή περίοδο να παίξει και πάλι εδώ, στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων.

Η τελευταία φορά αν δεν κάνουμε λάθος που δούλεψε με το ΔΗΠΕΘΕ της Αχαικής πρωτεύουσας ήταν την άνοιξη του 2011 επί θητείας στην καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Βόγλη. Τότε μαζί με την σύζυγο του, την ηθοποιό Αθηνά Μαξίμου έπαιξαν στο έργο του Τένεσι Ουίλιαμς «Κραυγή» σε σκηνοθεσία της Έλλης Παπακωνσταντίνου, στην σκηνή του "Απόλλωνα".

Στο έργο αυτό υποδύονταν δύο αδέλφια που παίζουν μία παράσταση και προσπαθούν να μιλήσουν για τη ζωή τους, να χαρούν για τη ζωή τους, να θυμηθούν ότι θα μπορούσε να είναι χαρούμενο και ευτυχές.

Ερχόμενος εκ νέου στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο Αιμίλιος Χειλάκης θα επιχειρήσει ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημα, θα παίξει και θα σκηνοθετήσει τον «Άμλετ» του Σαίξπηρ, έναν ρόλο όνειρο και τόλμημα για κάθε ηθοποιό. Η παράσταση για την οποία δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία, αναμένεται να είναι έτοιμη να ανέβει στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων πριν τα Χριστούγεννα, αποτελώντας την κεντρική θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για τον φετινό χειμώνα.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έχει ήδη επιχειρήσει να σκηνοθετήσει στο θέατρο, στην παράσταση «Δον Ζουάν» του Μολιέρου πριν από τρία χρόνια, στο Εθνικό θέατρο όπου μάλιστα υποδύθηκε και τον ρόλο του Σγαναρέλ. Οι κριτικές τότε ήταν ιδιαίτερα θετικές.

Το έργο «Δον Ζουάν» εξάλλου το ήξερε και από τότε που το είχε παίξει εδώ στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας μαζί με τους Γεράσιμο Γεννατά και Γωγώ Μπρέμου, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, το καλοκαίρι του 2005.

Επιμέλεια - Τ. Μαρτάτος

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight