Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

George Clooney: Γιατί δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού με τη Sandra Bullock;

George Clooney: Γιατί δεν έχει βγει ποτέ...

Οι δύο τους είναι χρόνια φίλοι

Όσοι είδαν την διαστημική περιπέτεια του Alfonso Cuaron «Gravity» -όπου συμπρωταγωνιστούν ο George Clooney με την Sandra Bullock - έκαναν λόγο για την καταπληκτική χημεία των δύο ηθοποιών. Οι δύο τους είναι χρόνια φίλοι και όπως δηλώνουν κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους ποτέ δεν υπήρξε ούτε και πρόκειται να υπάρξει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Και τα λεγόμενα του George Clooney έρχονται να το επαληθεύσουν: «Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ, πολύ καιρό. Έβγαινε με έναν καλό μου φίλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τη γνωρίζω καιρό πριν! Πολύ πριν κάποιος από τους δύο γίνει γνωστός».

Για μία δυνατή φιλία και τίποτα παραπάνω κάνει λόγο και η Sandra Bullock : «Πρέπει να είμαστε οι μόνοι στο Χόλιγουντ που δεν έχουμε βγει ραντεβού. Νομίζω ότι συνέβη επειδή ως προσωπικότητες μοιάζουμε πολύ και με όλους τους ενοχλητικούς τρόπους» είπε χαριτολογώντας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για την μακρόχρονη φιλία της με τον Clooney καθώς και στον χαρακτήρα του χολιγουντιανού σταρ.  «Γνωριζόμαστε με τον George πάνω από είκοσι χρόνια. Τον ξέρω από τότε που τελειώσαμε το πανεπιστήμιο. Ο George είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που ήξερα. Η μόνη ίσως διαφορά που έχει είναι τα μαλλιά του. Έχει σαφώς λιγότερα μαλλιά το οποίο εγώ προσωπικά το εκτιμώ».

Άλλο ένα πράγμα που η Bullock φαίνεται εκτιμά στον 52χρονο ηθοποιό είναι η καλή του καρδιά: «Εκμεταλλεύεται όλα τα οφέλη που του έχει προσφέρει η ευλογημένη του ζωή για να κάνει εξαιρετικά πράγματα και να βοηθήσει κόσμο. Ο George είναι καλός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανη που τον ξέρω τόσο καιρό και τον είδα να εξελίσσεται σε αυτό τον ωραίο άντρα».



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight