Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα αλληλέγγυα συνέλευση πολιτών προς την ΕΡΑ Πάτρας και την ΕΡΤ αυτήν την Παρασκευή 4/10

Νέα αλληλέγγυα συνέλευση πολιτών προς τη...

Στο προαύλιο της ΕΡΑ, στο Δασύλλιο

Με γενικό σύνθημα «ναι στην ΕΡΤ, όχι στην ΥΕΝΕΔ (ΕΔΤ) οι αγωνιστές εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν την μάχη κρατώντας ανοιχτούς τους τηλεοπτικούς δέκτες και τους πομπούς και τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ δουλεύοντας αμισθί και παρέχοντας ενημέρωση στον κόσμο.

Το ίδιο συμβαίνει και στην ΕΡΑ Πάτρας, στο Δασύλλιο όπου οι απολυμένοι εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι, εκφωνητές και τεχνικοί) δεν το βάζουν κάτω εδώ και σχεδόν 4 μήνες απ’ όταν η κυβέρνηση έριξε το «μαύρο» στην ΕΡΤ και συνεχίζουν αν και κουρασμένοι είναι η αλήθεια, τον αγώνα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται και οι γενικές συνελεύσεις αλληλέγγυων πολιτών προς την ΕΡΤ που πραγματοποιούνται στον χώρο της ΕΡΑ Πάτρας κάθε Παρασκευή, με πρωτοβουλία του συγγραφέα Βασίλη Χριστόπουλου.

Και την προσεχή Παρασκευή 4/10 γύρω στις 21.00 έχει προγραμματιστεί αλληλέγγυα συνέλευση πολιτών όπου και θα συζητηθούν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις στη χώρα αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την ΕΡΤ και την νέα Δημόσια τηλεόραση (ήδη άρχισε να εκπέμπει το νέο Α’ πρόγραμμα όπως το είπε η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος Μαρία Κοζάκου που μεταπήδησε στο νέο σχήμα).

*Αξίζει να προσθέσουμε ότι χθες Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013 στις 19.30, μία μέρα μετά την κηδεία της σπουδαίας λαικής ερμηνεύτριας Πόλυς Πάνου, η Χρυσή Κοσμάτου έκανε αφιέρωμα στην Πατρινή τραγουδίστρια, στην ΕΡΑ Πάτρας.

Κομμάτια της αξέχαστης θρυλικής τραγουδίστριας απέδωσαν ζωντανά στο στούντιο του ραδιοθαλάμου της ΕΡΑ Πάτρας τα μέλη του Μουσικού εργαστηρίου του Παμμικρασιατικού συνδέσμου Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις