Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 30 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 30 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Ο Σεπτέμβριος κλείνει με... κλείσιμο ζητημάτων και κύκλων, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και σάς ωθεί στην ολοκλήρωση ορισμένων θεμάτων. Ειδικά το πρωί, διευκολύνονται τα πράγματα προς αυτήν  την κατεύθυνση. Ανάγκη για απομόνωση σήμερα. Το βράδυ είναι πιθανό να βιώσετε θυμό τον οποίο δεν μπορείτε να εκδηλώσετε.

Ζυγός

Θετικές εξελίξεις σε σχέδια ή σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει σήμερα το πρωί η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού, κι έτσι ο μήνας κλείνει με σχετικά καλό τρόπο. Έμφαση στην δικτύωση και στην φιλία, αλλά αργά το βράδυ προσέξτε κάποιες εντάσεις με ορισμένους φίλους ή γνωστούς, καθώς η Σελήνη συναντά τον πύρινο Άρη και κάνει το κλίμα εύφλεκτο.

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σας τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με επαφές με άτομα εξουσίας και με πιθανές θετικές εξελίξεις, ειδικά το πρωί. Η μέρα προσφέρεται για να αναδείξετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Το βράδυ προσέξτε τον εκνευρισμό και τον αυξημένο εγωισμό σας, καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον πύρινο και πολεμικό Άρη.

Τοξότης

Αισιόδοξη η σημερινή μέρα, κι έτσι ο μήνας κλείνει χαρούμενα. Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα προσφέρει ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που σας ωθούν σε ανοίγματα και τολμηρές κινήσεις. Ειδικά το πρωί, είναι πιθανό να κάνετε κάποιες έξυπνες και δημιουργικές κινήσεις που φέρνουν ωραία αποτελέσματα, είτε στα ερωτικά ή αλλού.

Αιγόκερως

Κυρίως θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν για την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου, ενώ το πρωί είναι πιθανό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και πρόοδος γενικά, είτε σε οικονομικά ζητήματα ή και σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Ίσως ορισμένα άτομα σάς ενισχύσουν οικονομικά. Είναι όμως και μια αρκετά ερωτική μέρα.

Υδροχόος

Με κοινωνική κι εξωστρεφή διάθεση κλείνει ο μήνας, κι έτσι σήμερα είναι πιθανό να έχει επαφές, γνωριμίες, ραντεβού, συναντήσεις με συνεργάτες ή με το σύντροφο, κλπ. Το πρωί ίσως υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ορισμένες επαφές, ενώ έχετε κι έξυπνες ιδέες τις οποίες επικοινωνείτε με τους άλλους. Το βράδυ όμως προσοχή στον εγωισμό και τ' ατυχήματα.

Ιχθύες

Με δραστηριότητα στην εργασία και στην καθημερινότητα κλείνει ο Σεπτέμβριος. Έτσι θα είναι μια  μέρα με αρκετές καθημερινές δουλειές αλλά και με καλές εξελίξεις ή με μια πρόοδο γενικά στα επαγγελματικά, ειδικά το πρωί. Πιθανή ενασχόληση και με θέματα υγείας. Το βράδυ προσέξτε τις φλεγμονές και τις εντερικές ενοχλήσεις από τοξικές τροφές.

Κριός

Ο μήνας κλείνει θετικά, με τη Σελήνη απ' τον Λέοντα σήμερα να αυξάνει την δημιουργικότητα, την χαρά, την  ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή  σας. Θα δώσει επίσης ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους, σπορ, χόμπι, παιχνίδι κι επαφή με τα παιδιά. Το πρωί είναι πιθανές κάποιες απρόσμενα ευχάριστες εξελίξεις, ενώ έχετε δημιουργικές ιδέες κι επινοητικότητα.

Ταύρος

Η εστίαση της προσοχής για την τελευταία μέρα του μήνα θα είναι κυρίως στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού ή ακινήτων, ενώ ειδικά το πρωί μπορεί να υπάρξει πρόοδος σε ανάλογα ζητήματα. Ευχάριστες ώρες οικιακής θαλπωρής, αλλά αργά το βράδυ προσέξτε και κάποιες εντάσεις με τους δικούς σας λόγω αυξημένου εγωισμού.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακά κλείνει ο Σεπτέμβριος, με τη Σελήνη να τονίζει ακριβώς τον οίκο της επικοινωνίας και να φέρνει τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις και ιδέες. Ενασχόληση με σεμινάρια, μαθήματα, πληροφόρηση, γράψιμο, διάβασμα. Αρκετές μετακινήσεις επίσης. Επαφές με συγγενείς. Θετικές εξελίξεις σε σχέδιά σας, ειδικά τις πρωινές ώρες.

Καρκίνος

Έμφαση στον οικονομικό σας τομέα δίνει η Σελήνη για την τελευταία μέρα του μήνα, κι έτσι είναι πιθανό να ασχοληθείτε κυρίως με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και με άλλες συναλλαγές. Πιθανές θετικές και ίσως απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά κι επαγγελματικά, τις πρωινές ώρες κυρίως. Με την επινοητικότητά σας βελτιώνετε τα έσοδα.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει για την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου η Σελήνη και κάνει τη διάθεση δραστήρια, εξωστρεφή και δημιουργική, ενώ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας. Η θετική της όψη με τον Ουρανό το πρωί, φέρνει απρόσμενες, καλές εξελίξεις. Το βράδυ όμως η συνάντησή της με τον Άρη προκαλεί νεύρα και αυξάνει τον εγωισμό, γι' αυτό προσοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being