Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: "Mπλόκο" στη μεταφορά μαθητών - Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι Ενώσεις Γονέων Δυτικής Αχαΐας - Αιγιάλειας - Ερυμάνθου

Αχαΐα: "Mπλόκο" στη μεταφορά μ...

Σήμερα προσκαλούν σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πρόβλημα έχει προκύψει με τις σχολικές μεταφορές και όπως αναφέρουν οι Ενώσεις Γονέων Δυτικής Αχαΐας , Αιγιάλειας κι Ερυμάνθου αν δεν λυθεί άμεσα θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις ακόμα και σε καταλήψεις σχολείων. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:

 

"Σήμερα Πέμπτη 26 -09 – 2013 και ώρα 12.30 Οι Ενώσεις Γονέων Δυτικής Αχαΐας – Αιγιάλειας – Ερυμάνθου έχουν προκαλέσει σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το θέμα των σχολικών μεταφορών.

Δεν μπορεί κάθε χρόνο να αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα και να ξεκινούν οι μεταφορές τον Νοέμβριο (αν ξεκινήσουν φέτος).

Οι παραπάνω Ενώσεις Γονέων μεταφέροντας τις αποφάσεις των Γενικών τους Συνελεύσεων είναι αποφασισμένες να πιέσουν δυναμικά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δώσουν άμεση λύση.

Αν δεν πάρουν απαντήσεις που θα λύνουν το πρόβλημα, την επόμενη Τετάρτη 2 /10 /2013 θα κλείσουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και παράλληλα θα προβούν σε καταλήψεις ακόμα και σχολείων.

Δεν μπορούν πλέον να μας πείσουν ρίχνοντας το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Δεν μπορεί όλοι σε αυτό τον τόπο να είναι ανεύθυνοι.

Αντίθετα, όλοι μας έχουν πείσει για την ανεπάρκειά τους".

 

ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΔΥΤΙΚΗΣ  ΑΧΑΙΑΣ

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις