Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 23 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 23 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Μόλις έφυγε ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας, ενώ τώρα θα δώσει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα. Έτσι, για ένα  μήνα, θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα, με αγορές ή πωλήσεις και συμφωνίες, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να ανοίξετε νέες πηγές εσόδων με τη δημιουργικότητά σας. Ταυτόχρονα, θα απολαύσετε την υλική ζωή, το φαγητό, τη μουσική κλπ.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας εισήλθε μόλις ο ζωοδότης Ήλιος, μια περίοδος ενός μήνα στον οποίο οι βιορυθμοί σας  αρχίζουν ν' ανεβαίνουν, το ίδιο και η ζωτικότητα, η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητά σας. Είστε στο επίκεντρο τώρα, ενώ είναι και περίοδος νέων σχεδίων, πρωτοβουλιών και ξεκινημάτων. Αυξημένη προσωπική ακτινοβολία, έντονη κοινωνική ζωή.

Σκορπιός

Καθώς ο Ήλιος θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο για ένα μήνα, θα είναι περίοδος στην οποία θα κλείσετε ορισμένα ζητήματα και κύκλους, κυρίως στα επαγγελματικά, αλλά όχι μόνο. Πιθανόν τώρα να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση, ησυχία και φυγή, ώστε να “καθαρίσετε” από τις επιρροές ενός ολόκληρου χρόνου. Καλή εποχή για ό,τι καλλιτεχνικό.

Τοξότης

Νέους φίλους θα φέρει στη ζωή  σας η διέλευση του Ήλιου απ' τον Ζυγό για ένα μήνα, μια αρκετά κοινωνική περίοδος. Εκτός απ' την  έμφαση στις φιλίες και τις παρέες, θα δώσει επίσης την ευκαιρία για δυναμική δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, ακόμα και στο ίντερνετ – εποχή δικτύωσης. Ταυτόχρονα, κάνετε και σχέδια για το μέλλον.

Αιγόκερως

Τον επαγγελματικό σας τομέα  θα τονίσει για ένα μήνα η διέλευση του Ήλιου απ' τον Ζυγό, μια περίοδος όπου μπορείτε να έρθετε σ' επαφή με άτομα εξουσίας και να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Η γνώμη των άλλων, η κριτική και το πως φαίνεστε στην κοινωνία τώρα σάς απασχολεί περισσότερο.

Υδροχόος

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση του Ήλιου απ' το φιλικό σας, αέρινο ζώδιο του Ζυγού για ένα μήνα, καθώς θα τονώσει την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία, τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Είναι περίοδος όπου κάνετε κάποια ανοίγματα, ενώ θα τονιστούν θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών και φιλοσοφίας ή θρησκείας.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας μπαίνει τώρα σε λίγο πιο εσωστρεφή φάση με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, καθώς οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν αρκετά κοινωνικές. Για ένα μήνα θα ασχοληθείτε κυρίως με την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, αλλά θα είναι και περίοδος ενδοσκόπησης, ψυχανάλυσης αλλά και κάθαρσης συναισθηματικής. Δεν θα λείψουν κάποιες ίντριγκες.

Κριός

Η διέλευση του Ήλιου απ' το κοινωνικό  ζώδιο του Ζυγού, θα φέρει αρκετές γνωριμίες, νέες σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες  και socializing για ένα μήνα. Αν και το ζώδιό σας είναι αποφασιστικό, ανεξάρτητο και άμεσο στη δράση, σ' αυτήν την περίοδο είναι πιθανό να βιώσετε κάποια διλήμματα, λόγω εξάρτησης σ' ένα επίπεδο από άλλους ανθρώπους και καταστάσεις.

Ταύρος

Θα “φωτίσει” τον επαγγελματικό σας τομέα η διέλευση του Ήλιου απ' τον Ζυγό για ένα μήνα, μια περίοδος όπου η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στην εργασία και την παραγωγικότητά σας, αλλά και στην τακτοποίηση λεπτομερειών της καθημερινότητας. Επίσης έμφαση θα δοθεί για ένα μήνα σε θέματα υγείας, με πιθανό ξεκίνημα δίαιτας, θεραπείας κλπ.

Δίδυμοι

Θα ανεβάσει την ζωτικότητα και την δημιουργικότητά σας για ένα μήνα η διέλευση του Ήλιου απ' το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού. Η πίστη επίσης στον εαυτό σας ανεβαίνει κι εκφράζεστε πιο άμεσα. Θα είναι μια περίοδος ερωτική, με νέες αισθηματικές περιπέτειες, με ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Ενασχόληση με τα παιδιά, ίσως και μια εγκυμοσύνη.

Καρκίνος

Έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας  και ακινήτων θα δώσει η διέλευση του Ήλιου απ' τον Ζυγό για ένα μήνα, μια περίοδος με πιθανές αλλαγές στο σπίτι ή διευθέτηση οικογενειακών ζητημάτων. Επίσης θα είναι εποχή όπου θα  αναμοχλεύσετε το παρελθόν σας, για άλλη μια φορά, μια ασχολία ιδιαιτέρως αγαπητή στους Καρκίνους!

Λέων

Σε μια επικοινωνιακή περίοδο ενός μήνα σάς βάζει η διέλευση του Ηλίου απ' τον Ζυγό, κι έτσι είναι εποχή που γνωρίζετε κόσμο, μιλάτε, κάνετε επαφές ή συμφωνίες, ενώ έχετε και περισσότερες ιδέες. Επίσης ενδέχεται να ασχοληθείτε με μαθήματα ή σεμινάρια. Έτσι, η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στη μάθηση, την επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being