Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μοτοπορεία καθηγητών και αγανακτισμένων προς το Mega

Μοτοπορεία καθηγητών και αγανακτισμένων ...

Η κινητοποίηση διοργανώνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων στο Mega,

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:30 η μοτοπορεία που διοργανώνουν ΟΛΜΕ και οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας, από την πλατεία Κλαυθμώνος με κατεύθυνση τα γραφεία του Mega, στη Μεσογείων.
Η κινητοποίηση διοργανώνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων στο Mega, αλλά και σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των εκπαιδευτικών «ενάντια στην παντελή κατάλυση της παιδείας, στην απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και της διάλυσης του κράτους πρόνοιας για τον πολίτη», όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα. 

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν 87 μηχανάκια, σε καθένα από τα οποία επιβαίνουν δύο άτομα. 
Οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν μέσω της Ακαδημίας στην πλατεία Ομόνοιας και από εκεί στην πλατεία Συντάγματος, ενώ θα ακολουθήσει το  Χίλτον με τελικό προορισμό τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού στη Μεσογείων. Θα ακολουθήσει συναυλία στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Kόντρα ΟΛΜΕ - Mega
Σχολιάζοντας το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Mega, η ΟΛΜΕ αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση: «Πραγματικά απολαυστικό ήταν το χτεσινό κεντρικό δελτίο του MEGA. Πρόσωπα πανικόβλητα, φωνές που τσάκιζαν ή ανέβαιναν σε ένα απίστευτο κρεσέντο. Παρακολουθώντας το κάποιος θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι κάποια βιβλική καταστροφή έχει χτυπήσει τη χώρα και, προς Θεού, μην πάει ο νους σας στα μνημόνια, τις αλλεπάλληλες φοροεπιδρομές και την αδυσώπητη λιτότητα. Ιερή οργή από τους παρουσιαστές του καναλιού εναντίον όσων τολμούν να αμφισβητούν την αναγκαιότητα του αγίου μνημονίου».

Και η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ συνεχίζει με σκωπτικό τρόπο: «Σωστά πανικοβάλλεστε, αγαπητοί μέντορες των media. Σταματήστε όμως να μας προσβάλλετε τόσο βάναυσα, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Εμείς νιώθουμε "στο πετσί" μας τα αποτελέσματα της πολιτικής που με τόσο ζήλο εσείς υποστηρίζετε. Καμία εικονική "πραγματικότητα" δεν μπορεί να αλλάξει το βίωμα της καθημερινότητάς μας. Αν δεν μπορείτε να μας σέβεστε, τουλάχιστον μη μας υποτιμάτε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις