Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Nταβλούρος εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: «Εύγε στους Αριστερούς της οπισθοδρόμησης και του σκοταδισμού»!

Nταβλούρος εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: «Εύγε στους ...

"Προτρέπει ακόμη και μαθητές να κάνουν κατάληψη"

Κληθείς να σχολιάσει  τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος δήλωσε τα εξής:

«Αποδεικνύοντας περίτρανα ότι υπηρετεί τα άκρα και αποσκοπεί στον πλήρη εκτροχιασμό της κοινωνίας, ακόμη και στον βασικό πυλώνα της Παιδείας, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα, υποστηριζόμενος μάλιστα πλήρως και από τα κρατικοδίαιτα φερέφωνά του στα μέσα ενημέρωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί ευθέως το κλείσιμο των σχολείων.

Με την αμέριστη συμπαράστασή του στο λουκέτο που μπήκε στα σχολεία και την προτροπή του οι κινητοποιήσεις να κλιμακωθούν, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά τις πραγματικές προθέσεις του, την εξής μια: να επέλθει κοινωνική αναταραχή και να προκληθεί το χάος, το οποίο όσο βλέπει να μην έρχεται, επιζητά όλο και περισσότερο.

Έτσι, στο όνομα της δήθεν προστασίας της δημόσιας εκπαίδευσης, αντί να συμβάλει εποικοδομητικά στην επίλυση των υπαρκτών προβλημάτων στο χώρο της εκπαίδευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στο κλείσιμο των σχολείων, σε μια αποθέωση της ακραίας συντήρησης και του μεσαιωνισμού που θέλει τα σχολεία κλειστά.

Φτάνοντας στο σημείο να παροτρύνει ακόμη και τους μαθητές να προβαίνουν σε καταλήψεις σχολικών κτιρίων, προτροπή που προς ικανοποίηση του αρχηγού του άρχισε να πιάνει τόπο!

Κι όλα αυτά, όταν η κοινή λογική επιβάλει, εν μέσω κρίσης, τα δημόσια σχολεία να είναι ανοικτά και τους μαθητές προσηλωμένους στα μαθήματά τους. Τη στιγμή, μάλιστα, που τα ιδιωτικά σχολεία λειτουργούν απρόσκοπτα και τα παιδιά σ’ αυτά απολαμβάνουν τη διδασκαλία που στερούνται αυτές τις μέρες οι μαθητές των (κλειστών) δημόσιων σχολείων!

Επομένως, πολλά εύγε στους συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ που πανηγυρίζουν γιατί κατάφεραν και έκλεισαν τα δημόσια σχολεία, το καταφύγιο των μη προνομιούχων οικογενειών!

Και, βεβαίως, πολλά εύγε στους ψευτοπροοδευτικούς του ΣΥΡΙΖΑ που συμπλέουν χρησιμοποιώντας ακόμη και τους μαθητές στην εξυπηρέτηση των πολιτικών και μικροκομματικών τους παιχνιδιών. Πολλά εύγε στους Αριστερούς της οπισθοδρόμησης και του σκοταδισμού»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις