Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιακή η Ελεονώρα Μελέτη στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς

Εντυπωσιακή η Ελεονώρα Μελέτη στην πρώτη...

Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή «Μελέτησέ το!»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η εκπομπή «Μέλετησέ το!» με την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στη μία το μεσημέρι, μέσα από το νέο εντυπωσιακό της πλατό.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έκρυψε το άγχος της, πράγμα που παραδέχτηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά και είπε στους τηλεθεατές: "Δεν το πιστεύω που έχω τόσο άγχος μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση και μετά από τόσα χρόνια σε αυτό το κανάλι. Και επειδή όταν έχω άγχος μιλάω πολύ, πιστεύω πως θα αντέξετε την λογοδιάρροια που θα με πιάσει. Ακόμα μία χρονιά είμαστε εδώ και σας έχουμε ετοιμάσει πολλά".

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς με ένα στενό φούξια φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μυτερές μπεζ γόβες και όπως πάντα ήταν άκρως εντυπωσιακή και λαμπερή.

Η ίδια δεν παρέλειψε φυσικά να συστήσει στους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της, η οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό της την φετινή σεζόν. Ο Θέμης Μάλης, η Κατερίνα Σουλιώτη, η Ανθή Βούλγαρη και ο Ευθύμης Γριφάκης θα πλαισιώνουν την παρουσιαστρια καθημερινά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight