Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ευχαριστήριο της οικογένειας της εκλιπούσης Μαρίας Παναγοπούλου

Πάτρα: Ευχαριστήριο της οικογένειας της ...

Προς τους γιατρούς και όσους συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια

Η οικογένεια της εκλιπούσης Μαρίας Παν. Παναγοπούλου ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» κο Νικόλαο Αποστολόπουλο, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, για την αμέριστη ιατρική φροντίδα και την άψογη νοσηλεία που προσέφεραν στην Αγαπημένη μας ΜΑΝΑ και ΓΙΑΓΙΑ μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Επίσης, Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν παντοιοτρόπως για να κρατηθεί στη ζωή.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους τίμησαν με την παρουσία τους και συνόδευσαν την λατρεμένη μας ΜΑΝΑ και ΓΙΑΓΙΑ στην τελευταία της κατοικία.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, κο Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, κο Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας, κο Γεώργιο Αγγελόπουλο, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, κο Κωνσταντίνο Καρπέτα.

Την τέως Περιφερειάρχη Ηπείρου κα Δήμητρα Μπάστα, τον πρώην Βουλευτή Ν. Αχαΐας, κο Αθανάσιο Παπαδόπουλο, τον πρώην Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, κο Παναγιώτη Αλεξόπουλο, τον νυν Γραμματέα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, κο Βαγγέλη Τσιμπλοστεφανάκη, τα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, τον πρώην Νομάρχη Αχαΐας κο Δημήτριο Κατσικόπουλο, τον πρώην Γεν. Γραμματέα του Δήμου Πατρέων, κο Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο. Τον Υπεύθυνο Γραμματείας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Γ.Σ.Ε.Ε., συν. Δημήτριο Καραγεωργόπουλο, τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, συν. Ιωάννη Σουβαλιώτη και τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Κ.Πάτρας, τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, συν. Παναγιώτη Γεωργόπουλο, τον πρώην Πρόεδρο Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, συν. Νικόλαο Κόκλα και τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπάκτου, συν. Μένιο Χάρο.

Ευχόμαστε για Εσάς και τις Οικογένειές σας να σας Χαρίζει ο Θεός Υγεία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις