Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 11 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 11 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, θα γλυκάνει τον τρόπο που μιλάτε και γράφετε, κάτι που θα κερδίσει τους άλλους. Ηρεμεί και ισορροπεί ο νους σας. Επίσης η διέλευση αυτή θα βελτιώσει συγγενικές, γειτονικές, συναδελφικές σχέσεις. Ιδανική περίοδος για ξεκίνημα μαθημάτων σχετικών με τέχνη κι αισθητική.

Ζυγός

Φεύγει σήμερα η γλυκιά Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς προσέφερε όμορφες ερωτικές στιγμές απ' τα μέσα Αυγούστου, ενώ έδωσε τα δώρα της αρμονίας, της γοητείας και της συντροφικότητας. Τώρα θα περάσει στα οικονομικά σας, κι έτσι μέχρι τις 7/10 θα βελτιώσει τα έσοδα, ενώ θα κάνετε ωραίες αγορές και θα απολαύσετε την υλική ζωή, το φαγητό, τη μουσική κλπ.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα η ευμενής Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 7 Οκτωβρίου που θα κάτσει θα ομορφύνει ιδιαίτερα την εμφάνιση αλλά και τη διάθεσή σας, εκτός απ' τα τέλη του Σεπτεμβρίου που θα υπάρξουν εντάσεις. Η γοητεία σας λοιπόν είναι στα ύψη και έλκετε τους άλλους κοντά σας. Νέες σχέσεις και συνεργασίες σε αυτή τη περίοδο. Ιδανική εποχή για φροντίδα της εμφάνισής σας.

Τοξότης

Στον Σκορπιό και στον τελευταίο σας οίκο εισέρχεται σήμερα η Αφροδίτη, μια διέλευση η οποία μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάποιες φορές αυτή η διαδικασία θα γίνεται ήπια, αλλά προς το τέλος Σεπτεμβρίου ίσως υπάρξουν παρασκήνια, ξεκαθαρίσματα και “δράματα”. Ιδανική περίοδος ωστόσο για να ασχοληθείτε με ό,τι καλλιτεχνικό.

Αιγόκερως

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης έρχεται επιτέλους να φέρει αρμονία στις φιλικές σας σχέσεις μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, εκτός απ' τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου που αναμένονται ίντριγκες κι εντάσεις. Πιθανά και φλερτ μέσα απ' το ίντερνετ. Ιδανική περίοδος για να συμμετέχετε σε ομάδες ή συλλόγους κυρίως καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Υδροχόος

Θετική για τα επαγγελματικά σας θα είναι η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα βελτιώσει τις σχέσεις με άτομα εξουσίας, εκτός απ' τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου που μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με συνεργάτες κι αφεντικά. Ωστόσο είναι καλή περίοδος για νέες συνεργασίες. Η κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα βελτιώνεται.

Ιχθύες

Αυξάνει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, μια περίοδος ιδιαίτερα ερωτική. Βελτίωση στις σχέσεις με συγγενείς εξ' αγχιστείας. Επίσης είναι καλή περίοδος για νομικούς συμβιβασμούς. Το αντικείμενο σπουδών σας, σάς ικανοποιεί. Όμορφα ταξίδια, αίσθημα αισιοδοξίας κι ελευθερίας.

Κριός

Αλλάζει σήμερα η Αφροδίτη ζώδιο, εισέρχεται στο Σκορπιό, απ' όπου μέχρι τις 7 Οκτωβρίου θα κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ερωτικό και η σχέση σας με το σύντροφο γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική. Πιθανή οικονομική στήριξη από τρίτους. Βέβαια η διέλευση αυτή αυξάνει την καχυποψία στις σχέσεις, γι' αυτό κάποιες μέρες ίσως γίνουν ξεκαθαρίσματα. Προσοχή σε ίντριγκες.

Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό θα απογειώσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, μια περίοδος ιδιαίτερα ερωτική και κοινωνική, με νέες σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Ισορροπούν τα συναισθήματα και το πάρε-δώσε γίνεται πιο αρμονικό. Βέβαια προς το τέλος του μήνα αναμένονται συγκρούσεις, λόγω της δύσκολης όψης της με τον πύρινο Άρη.

Δίδυμοι

Σήμερα αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και εισέρχεται στον οίκο σας της εργασίας και υγείας έως τις 7/10. Η διέλευση αυτή θα γλυκάνει το κλίμα στο χώρο δουλειάς αλλά και στη καθημερινότητά σας, ενώ μπορεί να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα της ζωής και την εργασία σας. Οι επαγγελματικές σχέσεις ισορροπούν, εκτός απ' το τέλος του μήνα. Βελτίωση πιθανή και στην υγεία.

Καρκίνος

Ευεργετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' το Σκορπιό από σήμερα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, η οποία θα ομορφύνει την εμφάνισή σας και θα φέρει ερωτικές κατακτήσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο αλλά και με τα παιδιά, γλυκαίνει. Όμορφες στιγμές φλερτ, διασκέδασης, παιχνιδιού και ευκαιρία για ελεύθερο χρόνο για χόμπι και δημιουργικότητα.

Λέων

Ισορροπεί ο συναισθηματικός σας κόσμος αλλά και οι σχέσεις με τους δικούς σας με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, εκτός απ' το τέλος του μήνα όπου αναμένονται εντάσεις, εγωισμοί και διαφωνίες. Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου που θα κάτσει στο Σκορπιό, είναι ιδανική περίοδος για να διακοσμήσετε το χώρο σας και να φροντίσετε με αγάπη την οικογένειά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being