Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα στον ανακριτή η 31χρονη που μαχαίρωσε τον 68χρονο

Πάτρα: Σήμερα στον ανακριτή η 31χρονη πο...

Μετά τον πήγε στο νοσοκομείο

Η σχέση της 31χρονης με τον 68χρονο άνδρα πήρε άλλη τροπή προχθές και αφού τον μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι του  μετά τον πήγε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια το έσκασε αλλά δεν ξέφυγε από την αστυνομία. Χθες πήγε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή σήμερα  Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες και τα κίνητρα κάτω από τα οποία η γυναίκα επιτέθηκε στον κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε στο θώρακα, κοντά στην καρδιά και νοσηλεύεται.

Όλα έγιναν το  περασμένο Σάββατο. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ "ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών ότι στο Π.Γ.Ν. Πατρών, νοσηλεύεται 68χρονος ημεδαπός τραυματισμένος από μαχαίρι στο θώρακα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε άμεσα έρευνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, από την οποία προέκυψε ότι την ίδια ημέρα (7-9-2013) πολύ νωρίς το πρωί, ο 68χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι οικιακής χρήσης, μέσα στο σπίτι του, από την 31χρονη με οποία διατηρεί φιλική σχέση.
Η δράστιδα μετέφερε το παθόντα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος στην μονάδα εντατικής θεραπείας και στη συνέχεια αποχώρησε.


Για τη ανεύρεση της 31χρονης, ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της χθες το βράδυ στη περιοχή των εργατικών κατοικιών στα Ζαρουχλέικα Πατρών και τη σύλληψη της".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις