Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκίνημα με ...Ελπίδες Πάτρας

Ξεκίνημα με ...Ελπίδες Πάτρας

Άρχισε η χρονιά για την ομάδα του Καραβέλα

Μέσα σε ζεστό οικογενειακό κλίμα και με την παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συγκέντρωση των Ελπίδων Πάτρας.

Ο τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας Ανδρέας Καραβέλας ανέλυσε τους στόχους για την φετινή αγωνιστική περίοδο που είναι η δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα και η αξιοποίηση τόσο των νέων προσθηκών καταξιωμένων αθλητών όπως οι Αναστασέλος, Τσαγκαράτος, Παπαγεωργίου και Γιογκαράκης των νεαρών παικτών που προέρχονται από το τμήμα των εφήβων όσο και των αθλητών φοιτητών Μαντζόπουλου και Ασπράγκαθου.

Ο σχεδιασμός της ομάδας περιλαμβάνει έναρξη της προετοιμασίας από χθες με έμφαση στην φυσική κατάσταση στον χώρο του βοηθητικού σταδίου του ΠΕΑΚ, ενώ θα υπάρχουν προπονήσεις στο κλειστό με την χρήση μπάλας και ασκήσεων δύναμης και αντοχής.

Παράλληλα, το απαραίτητο συμπλήρωμα θα αποτελέσουν προπονήσεις spinning και δύναμης - μυϊκής συναρμογής με ειδικά προγράμματα στο γυμναστήριο Energy Fitness Gym - χορηγού της ομάδας - υπό την καθοδήγηση του Καραβέλα και των συνεργατών του.

Στην τελική φάση της προετοιμασίας θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες ακόμα και με προοπτική επισκέψεων στην Αθήνα.

Nωρίτερα πραγματοποιήθηκε και η εναρκτήρια συγκέντρωση του τμήματος παίδων - κορασίδων με τον υπεύθυνο των υποδομών Στάθη Μπουρδόπουλο να παρουσιάζει σε γονείς και αθλητές τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Θα δοθεί έμφαση στην ενίσχυση των δεικτών φυσικής κατάστασης και ατομικών χαρακτηριστικών τεχνικής για την πρώτη φάση προετοιμασίας που ξεκινά από την 1η Οκτωβρίου ενώ σχεδιάζονται και οι δράσεις των γνωστών τουρνουά, φιλικών αγώνων και επιστημονικής ημερίδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports