Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άμεση «απάντηση» Άσαντ στο τελεσίγραφο του Τζον Κέρι – «Αν μας επιτεθείτε, να περιμένετε τα πάντα!»

Άμεση «απάντηση» Άσαντ στο τελεσίγραφο τ...

Με απειλές απαντά ο Σύρος Πρόεδρος στο τελεσίγραφο των ΗΠΑ

Με απειλές απάντησε ο Μπασάρ αλ Άσαντ στο τελεσίγραφο των ΗΠΑ να παραδώσει όλο το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας για να μην δεχτεί επίθεση.

Ο Σύρος πρόεδρος, όπως άλλωστε και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μπαράκ Ομπάμα, επιδίδονται σε μαραθώνιο συνεντεύξεων για να πείσουν για τα επιχειρήματά τους σχετικά με το ενδεχόμενο επίθεσης στη Συρία.

Ο Άσαντ, όπως γράφει το newsit.gr, μίλησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS και ξεκαθάρισε πως αν η Συρία δεχτεί επίθεση είναι έτοιμος να απαντήσει στρατιωτικά «με κάθε είδους μέσο». Και ερωτηθείς αν θα επιτεθεί σε αμερικανικούς στόχους στην περιοχή, η απάντηση ήταν «να περιμένετε τα πάντα».

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, του απηύθυνε τελεσίγραφο μιας εβδομάδας. Ο Άσαντ σήκωσε το γάντι και τόνισε πως ο Αμερικανός υπουργός δεν έχει στοιχεία και όσα υποστηρίζει είναι απλά όσα πιστεύει.

Ο πρόεδρος της Συρίας κάλεσε τον Ομπάμα, να παρουσιάσει δημόσια τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει για τη χρήση χημικών όπλων από το Συριακό καθεστώς και αρνήθηκε για άλλη μια φορά πως οι κυβερνητικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν χημικά κατά του Συριακού λαού, με περισσότερα από χίλια θύματα.

Αντίθετα, υποστήριξε, ο στρατός έγινε στόχος επίθεσης με χημικά και στη Δαμασκό και αλλού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις