Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έτοιμη για Σούπερ Λίγκα! H Παναχαϊκή ήταν καλύτερη κερδίζοντας (2-1) Παναθηναϊκό και εντυπώσεις

Έτοιμη για Σούπερ Λίγκα! H Παναχαϊκή ήτα...

Παρουσία 3.000 φιλάθλων και των δύο ομάδων

Η Παναχαϊκή κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στο μεταξύ τους φιλικό σήμερα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, παρουσία 3.000 περίπου φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Η πατρινή ομάδα ήταν καλύτερη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12' με τον Βιγιαρέχο, ο οποίος έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Σιτόε και αυτός με ωραίο σουτ από αριστερά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια  ο Μπόζιτς με μακρινό σουτ έκνε το 2-0 για την Παναχαϊκή στο 31'.

Στην επανάληψη στο 84' ο Λαζαρίδης δεν επέτρεψε στον ΠΑΟ να μειώσει με την απόκρουση που έκανε σε πέναλτι του Νάνο. Κάτι που έγινε όμως στις καθυστερήσεις με το αυτογκόλ ο Βιγιαρέχο (2-1).

Παναχαϊκή (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης (75' Λίτσης), Κοκκίνης (68' Κωστόπουλος), Πλέγας (69' Κοντογουλίδης), Σιτόε, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Μπόζιτς (58' Φατιόν), Γκαντιάγκα (58' Καραμανλής), Κιάσος (68' Βασιλαντωνόπουλος), Μπερτέν (82' Βαγγελόπουλος).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσώλης (62' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος, Χουχουμήσης, Κουτρουμπής, Μέντες (58' Μουζακίτης), Μπεργκ (70' Μπαλμπόα), Πράντζιτς (52' Αμπείντ), Αζτγκιούν (82'Αναστασόπουλος), Ρισβάνης, Ντίνας (75' Αποστολόπουλος).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports