Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Εκτός κινδύνου η 62χρονη που κακοποιήθηκε σε πανηγύρι στα Τριπόταμα - Προφυλακιστέος ο 43χρονος

Ηλεία: Εκτός κινδύνου η 62χρονη που κακο...

Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή, έχει τα αγαπημένα της πρόσωπα

Στο Αρεταίειο Νοσοκομείο της Αθήνας εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 62χρονη από τον Αστρά της Ηλείας που τα ξημερώματα της Δευτέρας κακοποιήθηκε βάναυσα από 43χρονο, σε κατάσταση μέθης, ο οποίος την εγκατέλειψε αιμόφυρτη και συνέχισε τη διασκέδασή του στο πανηγύρι στα Τριπόταμα.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Τρίπολης σε κωματώδη κατάσταση και από εκεί, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι γιατροί έκριναν σκόπιμη τη διακομιδή της στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Αν και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της, ωστόσο η πορεία αποκατάστασης φαίνεται πως θα είναι χρονοβόρα, αφού έχει πολλά και σοβαρά χτυπήματα και αιματώματα στο κεφάλι. Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή, έχει τα αγαπημένα της πρόσωπα, από τα οποία παίρνει κουράγιο και δύναμη.

Ο αδελφός της 62χρονης, μέσω του patrisnews.com θέλησε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Αστυνομικές Αρχές, στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ.Ανδρικόπουλο, τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου κ.Δίπλα, τον Υποδιοικητή του Τ.Α Πύργου κ.Αλεξανδρόπουλο, τον Διοικητή του Τ.Α Αρχαίας Ολυμπίας κ.Κούλη, τον Διοικητή του Α.Σ  Δίβρης κ.Καραμπούλα και τον Διοικητή του Α.Τ Κλειτορίας κ.Σταθούλια για την άμεση κινητοποίησή τους, για την εξιχνίαση της υπόθεσης και σύλληψη του δράστη της βάναυσης αυτής πράξης.

Δεν παρέλειψε δε, να εκφράσει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τριπόλεως και του Αρεταίειου Νοσοκομείου για τον ενδιαφέρον και τη φροντίδα τους για την σωτηρία της αδελφής του.

Εξάλλου την Παρασκευή το πρωί ο 43χρονος, που είχε κριθεί προφυλακιστέος και κρατείτο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, μεταφέρθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις