Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Πορταριά η παιδική ομάδα της Απολλωνιάδας

Στην Πορταριά η παιδική ομάδα της Απολλωνιάδας

Θα συμμετάσχει σε τουρνουά

Στην Πορταριά Πηλίου βρίσκεται από σήμερα η παιδική ομάδα της Απολλωνιάδας προσκεκλημένη των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ, προκειμένου να λάβει μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας με αντιπάλους τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες Εκπαιδευτήρια  Δούκα, Σπόρτιγκ Πάτρας, Άρη, Νίκη Βόλου, Τιτάνες Δράμας. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Κυριακή  το πρωί, οπότε και αναμένεται να επιστρέψει και Πατρινή ομάδα.

Ο coach Ανδρέας Μπερδέσης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή 15 αθλητές μεταξύ των οποίων και όλοι οι νεοαποκτηθέντες (εκτός του Αλέξανδρου Κουτρούλη που αποκτήθηκε από την Ακράτα).

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή της Απολλωνιάδας είναι οι εξής: Γιώργος Αζαρίας, Κώστας Αλεξόπουλος, Αλέξανδρος Δίπλαρος, Νίκος Κασπίρης, Περικλής Μπαζίνας, Φώτης Οικονομόπουλος, Πέτρος Παρασκευόπουλος, Σπύρος Πεφάνης, Διονύσης Πολυδωρόπουλος, Αλέξανδρος Σακελλαρίου, Ανδρέας Σερέτης, Δημήτρης Σπανός, Δημήτρης Στάνκοβιτς, Διονύσης Ταταρης, Ντρέου Φαντιόλ.

Από την αποστολή απουσιάζει ο βοηθός προπονητή Γιώργος Δεράος  που βρίσκεται σε γαμήλιο ταξίδι και τον αντικαθιστά ο προπονητής της Ακαδημίας Ανδρέας Γιαννακόπουλος.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Τάκης Πετρόπουλος (τεχνικός διευθυντής υποδομών) ενώ μετέχει και ο έφορος Βασίλης Βασιλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports