Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοιτήτρια στα 50 της χρόνια!

Φοιτήτρια στα 50 της χρόνια!

Κυνήγησε το όνειρό της και πέτυχε.

Η Αγγελική Θεοχάρη, απόφοιτος του Εσπερινού Λυκείου Βόλου, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 23 και 20 ετών αντίστοιχα, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και, με την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών, καμάρωσε το όνομά της ανάμεσα στους επιτυχόντες εισακτέους του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο.

Η Αγγελική Θεοχάρη, ήταν όπως δήλωσε στον «Ταχυδρόμο», πάντα μία καλή μαθήτρια που αγαπούσε τα γράμματα. Αναγκάστηκε όμως για οικογενειακούς λόγους αλλά και λόγους υγείας, να εγκαταλείψει το σχολείο παρά τη θέλησή της κι ενώ φοιτούσε στην α' τάξη του Λυκείου.

Στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις τα πήγε περίφημα (13.600 μόρια) και ακόμη και χωρίς φροντιστήρια, κατάφερε να περάσει το κατώφλι της σχολής που πάντα την ενδιέφερε. Η ίδια με συγκίνηση αναφέρεται στη στήριξη που είχε τόσο από τα παιδιά της, όσο και από τους καθηγητές της, αλλά και το Διευθυντή του σχολείου, Δημ. Αποστολάκη, στη δύσκολη προσπάθεια που ξεκίνησε.

Η απόκτηση του απολυτηρίου Λυκείου, φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή. «Θα γραφτώ στο τμήμα και θα σπουδάσω», δηλώνει πλέον με σιγουριά για τα επόμενα βήματά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις