Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θρήνος στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Θρήνος στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη - Π...

Εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι της μόδας βρέθηκαν στην εκκλησία για να τον αποχαιρετήσουν

Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο κοιμητήριο της Χαλκίδας. Ο γνωστός σχεδιαστής άφησε την τελευταία του πνοή στα 63 του χρόνια στο σπίτι του στη οδό Σκουφά.


Ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία. Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο ναό για το τελευταίο αντίο στον γνωστό σχεδιαστή. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του οι τρεις μεγαλύτερες αδερφές του, αλλά και η βαπτιστήρα του Τζούλια. 

Αν και αρχικά έπεφτε έντονη βροχή ο κόσμος δεν σταμάτησε να πηγαίνει στην εκκλησία, ενώ λίγο αργότερα κόπασαν και τα καιρικά φαινόμενα. 

Την ώρα που έβγαλαν το φέρετρο για να οδηγήσουν το γνωστό σχεδιαστή στην τελευταία του κατοικία, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένειά του ήθελε το φέρετρό να παραμείνει ανοιχτό μέχρι την ταφή του σχεδιαστή.

Η κηδεία του γίνεται στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο γνωστός σχεδιαστής στη Χαλκίδα. Το μαρτυρούν τα χαρτιά που έχουν αναρτηθεί στις γειτονιές για την κηδεία του. Η σορός του έφθασε στον Ναό λίγο πριν τις 10:00 και ήδη άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος στον προαύλιο χώρο.

Μέχρι στιγμής βρίσκονται περισσότερα από 200 άτομα στο προαύλιο της εκκλησίας. Ανάμεσά στους οποίους είναι ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Γιάννης Καζανίδης, ο σχεδιαστής Φιλήμονας και η Γωγώ Μαστροκώστα. 

Συνετριμμένη είναι και η καλή του φίλη Βάνα Μπάρμπα που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight