Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιταλός Μπρούνο Τσιρίλο!

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιταλός Μπρούνο Τσιρίλο!

Υπογράφει σήμερα

Ο 36χρονος Μπρούνο Τσιρίλο είναι η απάντηση της ΑΕΚ στη νέα κακή εμφάνιση απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Ο Ιταλός αναμένεται να υπογράψει εντός της ημέρας, καθώς περνάει από ιατρικά τεστ στο Ιατρικό Κέντρο κι αν όλα πάνε καλά θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Ο Τσιρίλο επιστρέφει κατά τα φαινόμενα στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2005 έως το 2007. Το 2007 αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Λεβάντε και την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ιταλία για να αγωνιστεί για τέταρτη φορά στη καριέρα του στη Ρετζίνα. Το καλοκαίρι του 2009 επανήλθε για δεύτερη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Πέραν του στόπερ, η «Ενωση» κινείται και για άλλους παίκτες. Οσον αφορά την επιθετική γραμμή, ο Πλατέλλας περιμένει να ειδοποιηθεί, αλλά για τους «κιτρινόμαυρους» δεν αποτελεί αναγκαία λύση για τα εξτρέμ. Υπάρχει και ο Ντακόλ που μπορεί να παίξει ως παρτενέρ του Μπρέσεβιτς, όμως και εδώ στον «δικέφαλο» δεν θεωρούν ότι θα πρέπει να τρέξουν το συγκεκριμένο θέμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, πριν προχωρήσουν σε οποιανδήποτε μεταγραφική κίνηση στην επίθεση. Αναζητούν για ό,τι το καλύτερο σε θέσεις-κλειδιά και δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν μια κίνηση για τα μάτια του κόσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports