Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Αύριο στην "Πολιτεία" οι ψευδαισθήσεις ζωντανεύουν επί σκηνής με τον μάγο Σανκάρα

Πάτρα: Αύριο στην "Πολιτεία" ο...

«Dreams and Illusions»

Μια μοναδική παράσταση από τον γνωστό μάγο Σανκάρα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτεία στην Πάτρα. «Dreams and Illusions» είναι ο τίτλος της 2ωρης παράστασης του Σανκάρα ακριβώς γιατί τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις ζωντανεύουν επί σκηνής χαρίζοντας στους θεατές τέτοια συγκίνηση και συναίσθημα που δύσκολα περιγράφεται αν δεν το βιώσετε προσωπικά.

Η εντυπωσιακή δεξιοτεχνία και ο απόλυτος συγχρονισμός κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Έξυπνα κόλπα, μαγεία, χιούμορ, όμορφα κορίτσια, ατμοσφαιρική μουσική είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το πρόγραμμα μιας ξεχωριστής παράστασης.

Ένα ρεσιτάλ μαγείας και ψευδαισθήσεων που συνδυάζεται ο χορός η μουσική και η κίνηση με την μαγεία το μυστήριο και την δράση διανθισμένα με την θεατρικότητα και τα κωμικά στοιχεία. Είναι σίγουρο πως αν αυτά που οι θεατές βλέπουν ζωντανά τα έβλεπαν από την τηλεόραση θα νόμιζαν ότι πρόκειται για ειδικά εφέ και κόλπα κάμερας.

Πρόκειται για μία παράσταση μαγείας όπου το κοινό μπορεί και συμμετέχει ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα. Τα συστατικά είναι η διασκέδαση, το απροσδόκητο, ο κίνδυνος, η ομορφιά, ο ρυθμός, η δύναμη και το στυλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight