Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σενάριο αποχώρησης του Κασίγιας από τη Ρεάλ και φήμες για Μπάρτσα!

Σενάριο αποχώρησης του Κασίγιας από τη Ρ...

Ο ισπανός γκολκίπερ παραμένει στον πάγκο και επί Αντσελότι

Ο παραγκωνισμός του Iσπανού γκολκίπερ Ικερ Κασίγιας από τον πορτογάλο τεχνικό Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, λέγεται ότι αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τον αποκαλούμενο «Special one» από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μολονότι όμως ο Μουρίνιο αποχώρησε από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να επιστρέψει στην Τσέλσι, ο «Αγιος Ικερ» παραμένει στον πάγκο των Μερένχες και επί των πρώτων ημερών του ιταλού κόουτς Κάρλο Αντσελότι, που συνεχίζει να προτιμά τον Ισπανό Ντιέγο Λόπες, τον οποίο καθιέρωσε ο Μουρίνιο.

Η χρησιμοποίηση του Λόπες αντί του Κασίγιας στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος το περασμένο Σαββατοκύριακο απέναντι στη Μπέτις επανέφερε στο προσκήνιο τα σενάρια περί αποχώρησής του από το Μπερναμπέου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota» ο Κασίγιας ετοιμάζεται να ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ να τον αποδεσμεύσει, ενώ φημολογείται ακόμη και ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του!

Επί του παρόντος πάντως μεγαλύτερο προβληματισμό προκαλεί στον Αντσελότι ο τραυματισμός του κεντρικού χαφ Τσάμπι Αλόνσο, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports