Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Και ο Παναθηναϊκός "ψήφισε" την Πατρινή εταιρεία Alfa Hellas Security για την ασφάλεια του στη Λεωφόρο!

Και ο Παναθηναϊκός "ψήφισε" τη...

Για τα εντός έδρας ματς

Ξέρει το παιχνίδι της ασφάλειας στα γήπεδα και στα παρκέ καλύτερα από τον καθένα, με πολλά πετυχημένα διαπιστευτήρια κι εύσημα στην ασφαλή διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών αγώνων και διοργανώσεων.

Γιʼ αυτόν ακριβώς το λόγο, μια ακόμη μεγάλη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο  Παναθηναϊκός, ανέθεσε αποκλειστικά στην πατρινή εταιρεία ALFA HELLAS SECURITY το μείζον έργο της φύλαξης και της ασφάλειας στους εντός έδρας αγώνες του για την αγωνιστική σεζόν 2013- 2014!

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι η ALFA HELLAS SECURITY έπιασε αμέσως δουλειά, αρχής γενομένης από τον φιλικό αγώνα της λαοφιλούς «πράσινης» ομάδας κόντρα στην κυπελλούχο Ιταλίας Λάτσιο,  στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Παράλληλα, το επίσημο ντεμπούτο της συνεργασίας των δυο πλευρών σηματοδοτήθηκε με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένα τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, στον οποίο η ALFA HELLAS SECURITY κέρδισε τις εντυπώσεις με την πετυχημένη παρουσία  της.

Η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αναθέσει αποκλειστικά στην ALFA HELLAS SECURITY τη φύλαξη και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων της ομάδας της έρχεται, απλώς, να επιβεβαιώσει με τη σειρά της την καταξίωση της Πατρινής εταιρείας στο χώρο της και την αναγνωρισμένη πλέον εξειδίκευσή της στα τερέν και στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports