Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μαρίνα ξέφραγο αμπέλι

Μαρίνα ξέφραγο αμπέλι

Του ΠΑναγιώτη Καρασπήλιου, Υπεύθυνου Διοίκησης, Ανρθώπινου Δυναμικού και Υγείας- Πρόνοιας:"Νέας Πάτρας"

Τον Ιανουάριο του 2012 μετά την υπογραφή της απόδοσης της λιμενικής ζώνης από τον ΟΛΠΑ η μαρίνα πέρασε στα χέρια του Δήμου Πατρέων. Με αυτή την συμφωνία ο Δήμος θα είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το χώρο της μαρίνας ούτως ώστε να υπάρξουν οικονομικά οφέλη.

Διαβάζοντας κανείς τον ημερήσιο τύπο φαίνεται πως γίνεται δουλειά στη μαρίνα εφόσον υπάρχει αύξηση των σκαφών. Το ερώτημα όμως είναι αν εισπράττει ο Δήμος αξιοκρατικά από τον κάθε ιδιοκτήτη σκάφους το ανάλογο ενοίκιο ή είναι ξέφραγο αμπέλι;

Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει αφού είναι γνωστό ότι διάφοροι πατρινοί επιχειρηματίες ως επί το πλείστον οι οποίοι διαθέτουν και περισσότερα από ένα πολυτελή σκάφοι δεν πληρώνουν το ενοίκιο για τη μόνιμη θέση που κατέχουν ενώ ένας απλός πολίτης που δεν έχει γνωστό τον υπεύθυνο της μαρίνας θα πρέπει να πληρώσει κανονικά ακόμα και αν διαθέτει μια βαρκούλα για ψάρεμα.

Νομίζω πως είναι άδικο για όλους αυτό που συμβαίνει. Εμείς ως νέοι αυτό που ζητάμε είναι να υπάρχει αξιοκρατία που είναι βασικό συστατικό ενός κράτους δικαίου και να μην επαναλαμβάνονται λάθη που γινόντουσαν κατά συρροή τα προηγούμενα χρόνια.

Η άοκνη προσπάθεια μας για αξιοκρατία και διαφάνεια θα συνεχιστεί καθώς αποτελεί ηθικό χρέος προς την κοινωνία μας συλλήβδην που έχει ταλαιπωρηθεί  λόγω της αναξιοκρατίας και της διαφθοράς.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις