Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά πλέει η πολυτελής θαλαμηγός του Ρομάν Αμπράμοβιτς

Στο λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας στην Κεφ...

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας προτίμησε και το φετινό καλοκαίρι τα καταγάλανα νερά της χώρας μας για τις διακοπές του

Ο 5ος πιο πλούσιος άνθρωπος στη Ρωσία και ο 50ος σε ολόκληρο τον κόσμο, ο 47χρονος γοητευτικός Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς βρίσκεται και το φετινό καλοκαίρι με την πολυτελέστατη θαλαμηγό του για διακοπές στην Ελλάδα και δη στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου πελάγους.

Σήμερα η θαλαμηγός του είναι αγκυροβολημένη σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στα ανοιχτά στο γραφικό μικρό ψαράδικο λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας, στην Κεφαλονιά ενώ πριν από δύο ημέρες ο ίδιος χαλαρός με την παρέα του και συνοδευόμενος διακριτικά από τους άνδρες της αφάλειας του κατέβηκε στην παραλία της Σάμης και κάθισε για καφέ και δροσιστικούς φρέσκους χυμούς σε γνωστό στέκι της περιοχής και συγκεκριμένα στο καφέ μπαρ - κρεπερί Acqua Marina, στην προκυμαία της Σάμης.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς προτιμά σταθερά για τα ταξίδια του και τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την σύζυγο του, την Ελλάδα. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο για παράδειγμα είχε προτιμήσει τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα την Κω.

Εννοείται ότι η παρουσία της θαλαμηγού του και του ιδίου στα νερά της πανέμορφης Κεφαλονιάς, έχουν προκαλέσει το ζωηρό ενδιαφέρον των ντόπιων και παραθεριστών του νησιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight