Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Εξιχνιάστηκαν 10 ανθρωποκτονίες σε 40 ημέρες – Πρωτοφανές μακάβριο ρεκόρ για την περιοχή - Οι υποθέσεις που συγκλόνισαν!

Δυτική Ελλάδα: Εξιχνιάστηκαν 10 ανθρωποκ...

Εκ των οποίων 8 το τελευταίο δεκαήμερο

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και καταδεικνύουν μια πρωτοφανή έξαρση των ανθρωποκτονιών στη Δυτική Ελλάδα, που αμήν τι άλλο, προβληματίζει έντονα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης εντός του Ιουλίου εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις εγκλημάτων.

Και μπορεί, όπως επισημαίνει σήμερα η «Γνώμη», ανάμεσα σε αυτές να είναι και δύο παλαιότερες υποθέσεις (οι δολοφονίες της Ρεγγίνας Παπανδρέου και της Κωνσταντίνας Κουλούρη), όμως η τοπική κοινωνία ξέρει καλά πόσες φορές ανατρίχιασε τον περασμένο μήνα.

ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Συντάραξε το πανελλήνιο η τραγωδία στο Στρέφι Ηλείας με θύματα δύο ανήλικα αδελφάκια, τα οποία εξαφανίστηκαν νωρίς το απόγευμα της 31/07 και βρέθηκαν νεκρά την επομένη το πρωί μέσα στο αρδευτικό κανάλι. Ο άνθρωπος που τους έσπρωξε στο θάνατο φέρεται να είναι ο θείος τους.

Ένα ακόμα αθώο πλάσμα, ένας βρέφος τριών μόλις μηνών βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της 31ρονης μητέρας του. Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στις 9 Ιουλίου, στο Αλεποχώρι Τριταίας, συντάραξε το πανελλήνιο. Η γυναίκα πέταξε με δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή έκλαιγε και στη συνέχεια το έβαλε στην… κατάψυξη.

Επίσης τεράστια αναστάτωση προκάλεσε το μακελειό της Γαστούνης με τέσσερις νεκρούς, εκ των οποίων οι τρεις μέλη της ίδιας οικογένειας, πατέρας, γιος και κόρη. Οι διαφορές ανάμεσα στις οικογένειες των συμπεθέρων Ρομά είχαν ως αποτέλεσμα το τετραπλό φονικό.

Προσωπικές διαφορές προκάλεσαν δύο ακόμα τραγωδίες στην γειτονική Αιτωλοακαρνανία την περασμένη εβδομάδα. Η μια συντελέστηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην παραλία στο Γρίμποβο Ναυπάκτου, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα. Ένας 45χρονος σκότωσε τον 50χρονο, πολτοποιώντας του το κεφάλι.

Το ίδιο βράδυ, στην Παντάνασσα Αγρινίου, ένας 38χρονος έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες κυνηγητικού όπλου, στο οποίο πάτησε την σκανδάλη ένας 41χρονος κάτοικος της περιοχής. Αφορμή… για το άγριο φονικό, τα μάτια μιας γυναίκας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις