Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 9 Αυγούστου

Tα ζώδια για σήμερα, 9 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Έμφαση στα οικονομικά δίνει η Σελήνη σήμερα, μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Πιθανόν κιόλας να κάνετε ωραία ψώνια που θα ευχαριστηθείτε. Απολαμβάνετε την υλική ζωή, το φαγητό, τη μουσική, την ηρεμία και τη καλή παρέα, ειδικά το βράδυ που η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη κάνει το κλίμα ειδυλλιακό.

Παρθένος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, σε μια μέρα όπου θα μπορέσετε άνετα να κάνετε όσα θέλετε, χωρίς προβλήματα ή απρόοπτα. Το βράδυ δε που η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη, η ατμόσφαιρα γίνεται ιδιαίτερα γλυκιά, ενώ η γοητεία σας ανεβαίνει στα ύψη και θα έχετε κατακτήσεις, ενώ θα απολαύσετε τις διακοπές, την τέχνη, τον έρωτα και τη καλή παρέα.

Ζυγός

Θα μπορέσετε σήμερα να κλείσετε με ευκολία κάποια θέματα και υποχρεώσεις, επαγγελματικές ή άλλες. Μια μέρα με περισσότερη ανάγκη για απομόνωση και ησυχία, ενώ θα απολαύστε ιδιαίτερα τη θάλασσα και τη φύση. Το βράδυ, η ωραία σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης είναι ιδανική για ο,τι καλλιτεχνικό και πνευματικό, και το κλίμα ιδιαίτερα γλυκό.

Σκορπιός

Οι φίλοι και οι παρέες σας έχουν την τιμητική τους σήμερα, ενώ μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε και με ομάδες, οργανώσεις, συλλόγους κλπ, σε μια αρκετά θετική μέρα. Ειδικά το βράδυ που η Σελήνη συναντιέται με την γλυκιά Αφροδίτη, το κλίμα γίνεται ανάλογα γλυκό και θα περάσετε πολύ όμορφα με τις παρέες αλλά και με το ταίρι σας.

Τοξότης

Θέματα επαγγελματικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, τα οποία θα τακτοποιηθούν γρήγορα κι αποτελεσματικά. Ιδανική μέρα για να κάνετε και δημόσιες σχέσεις, να έρθετε σε επαφή με άτομα εξουσίας και να προωθήσετε τον εαυτό σας, τη δουλειά και την εικόνα σας, καθώς φαίνεστε πιο αγαπητοί. Μια πολύ όμορφη βραδιά αναμένεται η σημερινή.

Αιγόκερως

Αισιόδοξη κι ευχάριστη η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο των ταξιδιών και να δίνει την ευκαιρία για ωραίες περιπέτειες. Τακτοποιείτε άνετα όσα θέματα σάς απασχολούν. Μια πολύ όμορφη βραδιά αναμένεται η σημερινή, με την γλυκιά σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτη να απογειώνει τον ρομαντισμό, τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας.

Υδροχόος

Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά ευχάριστη και άνετη μέρα. Η Σελήνη τονίζει θέματα οικονομικά, τα οποία τακτοποιείτε εύκολα. Η πολύ ωραία σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης το βράδυ, υπόσχεται μαγικές ερωτικές στιγμές, ενώ τα συναισθήματα γλυκαίνουν και η επαφή με το σύντροφο αλλά και τους καλούς σας φίλους είναι ιδιαίτερα αρμονική.

Ιχθύες

Μια πολύ ωραία μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο των σχέσεων και της κοινωνικότητας. Έτσι θα έχετε αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες, σε όμορφο κλίμα, ενώ ειδικά το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης δημιουργεί ειδυλλιακή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ιδανική για ερωτικά ραντεβού αλλά και για ο,τι καλλιτεχνικό.

Κριός

Η Σελήνη στη Παρθένο σάς έχει βάλει από χτες σε διάθεση τακτοποίησης και καθαρίσματος, έτσι και σήμερα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πολλές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας. Ενασχόληση επίσης με την υγεία και τη διατροφή. Το βράδυ η ωραία σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης υπόσχεται όμορφες στιγμές με το σύντροφο και τους καλούς φίλους.

Ταύρος

Ευχάριστη και δημιουργική μέρα, όπου πιθανόν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο και να κάνετε πράγματα που σάς αρέσουν. Παιχνίδι, σπορ, χόμπι, διασκέδαση, φλερτ είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ειδικά το βράδυ με την ωραία σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης, η γοητεία σας είναι στο μάξιμουμ και κατακτάτε κόσμο, σε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη τονίζει τον τομέα του σπιτιού, κι έτσι είναι πιθανό να ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά και ακινήτων, ή με το να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε το χώρο σας. Σχετικά ξεκούραστη μέρα, ενώ το βράδυ η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη γλυκαίνει τα συναισθήματα και θα περάσετε όμορφα.

Καρκίνος

Μια επικοινωνιακή μέρα, με συναντήσεις, βόλτες, γνωριμίες και αρκετή κουβεντούλα. Μετακινήσεις και ταξιδάκια, αλλά και τηλέφωνα, μηνύματα, γράψιμο, διάβασμα, ιδέες. Η ωραία σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης το βράδυ ομορφαίνει το κλίμα και θα δώσει την ευκαιρία για όμορφες βόλτες, ενώ και ο νους σας γαληνεύει. Πιθανές και ερωτικές γνωριμίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being