Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαία: Οι μαθητές των Λουσικών δεν θα απομακρυνθούν απο το χωριό τους

Δυτική Αχαία: Οι μαθητές των Λουσικών δε...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Η απάντηση του Δήμου για τα Λυόμενα

Σε απάντηση της επιστολής που  έστειλε ο Σύλλογος Γονέων και  Κηδεμόνων του Γυμνασίου και  δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα την 6.8.2013 με τίτλο «Μην σπάτε τα λυόμενα  μην φύγει το σχολείο μας», o βοηθός Δημάρχου Δημήτρης Μπαρμπούνης δήλωσε:

΅έχω  να δηλώσω και να πω κατηγορηματικά ότι εν όψει των εργασιών που θα ξεκινήσουν άμεσα για να γίνει το καινούριο Γυμνάσιο των Λουσικών, το οποίο είναι μια επιτυχία της Δημοτικής Αρχής γιατί για πολλά χρόνια τα παιδιά έκαναν μάθημα σε κοντέινερ, η Δημοτική Αρχή το τελευταίο εικοσαήμερο έχει κάνει δύο συσκέψεις με την εκπαιδευτική κοινότητα με εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, παρουσία του Δημάρχου κ. Παναγιωτόπουλου και του υπογράφοντος. Δηλώνω κατηγορηματικά όπως είχαμε πει και στις συσκέψεις και από τον ίδιο τον Δήμαρχο ότι το Γυμνάσιο και τα υπάρχοντα κοντέινερ θα μετακινηθούν στις μπασκέτες στο χώρο του Λυκείου, όπως είχε συμφωνηθεί. Αυτό δεν είναι βούληση της Δημοτικής Αρχής αλλά συμφωνία και των δύο μερών. Η Δημοτική Αρχή δεν θέλει να φύγει το Γυμνάσιο από τα Λουσικά και αυτοί που τα ισχυρίζονται εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.

Δεν μπορούν να γίνουν μαθήματα στο σημείο εκεί που ευρίσκεται το Γυμνάσιο διότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες και η Τεχνική Υπηρεσία της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος  το απαγορεύει.

Για τυχόν καθυστερήσεις έναρξης του έργου από τον εργολάβο δεν ευθύνεται η Δημοτική Αρχή και όπως ενημερώθηκα από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλεξόπουλο, αύριο υπογράφεται η σύμβαση με τον εργολάβο.

Άρα καταλήγουμε, και είναι  δήλωση του υπογράφοντα σαν υπεύθυνος παιδείας, ότι θα γίνουν όλα όπως έχουν συμφωνηθεί και τη νέα χρονιά τα παιδιά που έκαναν μάθημα στα Λουσικά θα ξανακάνουν μάθημα στα Λουσικά.

Κλείνοντας, κάνω έκκληση  ώστε να βοηθήσουν όλοι σε αυτό τον  αγώνα δρόμου για να αρχίσει ομαλά  η νέα σχολική χρονιά και να μην σπέρνουμε τον πανικό με δηλώσεις μιζέριας. Εδώ φτιάχνουμε ένα καινούριο σχολείο στα Λουσικά και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε αυτό και ιδιαίτερα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων΅.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις