Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΛ.ΑΣ.: Πιο "χαλαρά" οι έρευνες για τον Ιλίρ Κούπα

ΕΛ.ΑΣ.: Πιο "χαλαρά" οι έρευνε...

Πολύ πιθανό ο μοναδικός καταζητούμενος να πέρασε τα σύνορα

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδεσμεύει σταδιακά τις δυνάμεις που συμμετείχαν στη μεγαλύτερη αστυνομική επιχείρηση που έγινε ποτέ για τον εντοπισμό των Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων, καθώς θεωρείται πλέον πολύ πιθανό ο μοναδικός αναζητούμενος Ιλίρ Κούπα να πέρασε τα σύνορα.


Ήδη έχουν επιστρέψει στις υπηρεσίες τους περίπου το ένα τρίτο των αστυνομικών και καθημερινά αποδεσμεύονται και άλλες δυνάμεις, με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την έναρξη της επιχείρησης. Τα ίχνη του νεαρού Αλβανού δραπέτη που εντοπίστηκαν σε ένα σπίτι στο Κερασοχώρι Φιλιατών, σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από τη γραμμή των συνόρων, έκαναν τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. να πιστεύουν ότι καταφέρει να «σπάσει» τον αστυνομικό κλοιό και να βρεθεί στην πατρίδα του.
Παρά την πεποίθηση αυτή, θα παραμείνουν σημαντικές δυνάμεις στη μεθόριο, καθώς οι αλβανικές αρχές βεβαιώνουν  ότι ο καταζητούμενος δραπέτης  δεν έχει περάσει στο έδαφος της γειτονικής χώρας. Δεν αποκλείεται, επομένως, να κρύβεται κάπου, περιμένοντας  να ατονήσουν εντελώς οι έρευνες -που έτσι κι αλλιώς είχαν  χαλαρώσει μετά το θάνατο του  Μαριάν Κόλα στη Βροσύνα- για να επιχειρήσει να φύγει από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις