Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Θ. Νταβλούρος για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Κανελλόπουλου

Ο Θ. Νταβλούρος για τον θάνατο του δημοσ...

Ο βουλευτής εξέφρασε τη θλίψη του

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος, παρέστη το απόγευμα της Κυριακής στην κηδεία του Αιγιώτη δημοσιογράφου και εκδότη-διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Αιγιάλεια» Γιώργου Κανελλόπουλου.

Σε δήλωση του ανέφερε τα εξής:

«Ο Γιώργος Κανελλόπουλος, στην μακρά και δημιουργική της σταδιοδρομία, υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τις αρχές και τις αξίες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. Γιατί η πένα του  στόχευε πάντα στην αλήθεια και στην αναζήτηση του καλύτερου. Ο Γιώργος  υπηρέτησε τη δημοσιογραφία ως λειτουργός και μαχόμενος ρεπόρτερ, χωρίς δεσμεύσεις και προκαταλήψεις και συνέβαλε αποφασιστικά επί δεκαετίες στον φωτισμό των μεγάλων προβλημάτων της Αχαΐας και της Αιγιαλείας,  που ζητούσαν επειγόντως λύσεις.

Με αδαμάντινο χαρακτήρα και το χαμόγελο στα χείλη, άσκησε τη δημοσιογραφία με δικαιοσύνη και σεβασμό σε πρόσωπα και αξίες, πάντοτε με την αγωνία να μην αδικήσει κανέναν. Η απουσία του φτωχαίνει τη δημοσιογραφική οικογένεια του Αιγίου  και στερεί από όλους μας έναν σταθερό σύμμαχο στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, με όπλο την πολύπλευρη ενημέρωση και την αλήθεια. Αγαπημένε φίλε Γιώργο, καλό ταξίδι»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις