Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμορφη μάζα τα ΙΧ μετά το τροχαίο που ξεκλήρισε δύο οικογένειες στη Αρτα- Στο Αίγιο παντρεύτηκε πριν απο μια εβδομάδα ο οδηγός του ενός ΙΧ- ΦΩΤΟ

Αμορφη μάζα τα ΙΧ μετά το τροχαίο που ξε...

Χαροπαλεύουν δυο παιδιά

Θρήνος στη Αρτα μετά την τραγωδία στην εθνική οδό όπου πέντε άτομα, ανάμεσα τους και ένα ανήλικο αγόρι, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το τροχαίο δυστύχημα εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη θέση Σύκουλα Αρτας, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 45χρονος και στο οποίο επέβαιναν ο 84χρονος πατέρας του και η 69χρονη μητέρα του, συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια 43χρονη, με επιβάτες την 31χρονη αδερφή της και 4 ανήλικα παιδιά, δύο κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών και δύο αγόρια ηλικίας 13 και 3 ετών..

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν θανάσιμα η 43χρονη οδηγός, ο 13χρονος γιος της, η 31χρονη αδερφή της και οι δύο ηλικιωμένοι που επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο 45χρονος οδηγός και τα τρία ανήλικα παιδιά, ανάμεσα τους και ένα τρίχρονο αγοράκι. Οπως αναφέρει το epirusgate, ο τρίχρονος ανήλικος και η 15χρονη είναι πιο σοβαρά τραυματισμένοι.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δρόμος στον οποίο σημειώθηκε η τραγωδία, είναι μια μεγάλη ευθεία, στην οποία ένας από τους οδηγούς προσπάθησε να κάνει προσπέραση, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σφοδρή μετωπική σύγκρουση.

Σε κάθε τραγωδία, η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια. Αδύνατον να τα κατανοήσει ανθρώπου νους. Και εδώ, σε ακόμη ένα πολύνεκρο τροχαίο που συγκλονίζει, υπάρχει μια σπαρακτική ιστορία. Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται, με τις πρώτες ενδείξεις, πως μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, είχε παντρευτεί το περασμένο Σάββατο στο Αίγιο.

Την Πέμπτη, ξεκίνησε να πάει οδικώς τους γονείς του στην Άρτα και στη συνέχεια να επιστρέψει στη γυναίκα του.

Οι δυο αδελφές, δυο από τα θύματα του τροχαίου, είχαν πάρει τα παιδιά τους για να πάνε για μπάνιο...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις