Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Άντρας σε κατάσταση αμόκ απειλούσε να πέσει απο μπαλκόνι στην οδό Παπαφώτη- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Αγρίνιο: Άντρας σε κατάσταση αμόκ απειλο...

Έριχνε αντικείμενα στο δρόμο και προκάλεσε χαμό στο κέντρο της πόλης

Ευτυχώς χωρίς άλλες συνέπειες έληξε το επεισόδιο που προκάλεσε ο νεαρός άνδρας στην οδό Παπαφώτη του Αγρινίου Παρά τις προσπάθειες ο νεαρός να ηρεμήσει αυτό για αρκετή ώρα δεν κατέστη δυνατό και η πυροσβεστική ήταν σε ετοιμότητα με ειδικό στρώμα για το ενδεχόμενο πτώσης του άνδρα που φέρεται να απείλησε να αυτοκτονήσει. Ωστόσο πριν λίγα λεπτά με επέμβαση αστυνομικών έληξε το επεισόδιο.

13.30 Νεαρός άντρας σε κατάσταση αμόκ αυτή τη στιγμή στην οδό Παπαφώτη προκαλεί σοβαρό επεισόδιο ρίχνοντας διάφορα αντικείμενα όπως γλάστρες, τασακια και άλλα αντικείμενα από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας προκαλώντας και φθορές σε δύο οχήματα. Παράλληλα έχει απειλήσει πως θα αυτοκτονήσει. Στο σημείο υπάρχει αστυνομική δύναμη , ασθενοφόρο ενώ ο δρόμος έχει κλείσει.

Δυο άτομα φίλοι ή συγγενείς του ατόμου που προκαλεί το επεισόδιο έχουν μεταβεί στο σημείο, επιχειρώντας να τον ηρεμήσουν χωρίς προς το παρόν να τα καταφέρουν. Επίσης έχει καταφτάσει όχημα της Πυροσβεστικής με ειδικό στρώμα για χρήση στο ενδεχόμενο που υπάρξει πτώση του άνδρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις