Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στον Αλφειό για τον εντοπίσμο των δυο παιδιών 4 και 7 ετών που εξαφανίστηκαν- "Τα πέταξε μέσα στο κανάλι η μητριά τους γιατί δεν τα ήθελε" λέει ο πατέρας

Ηλεία: Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στον Αλφειό για...

Έχουν χαθεί στην περιοχή του Στρεφίου

21.20: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγοριών στο αρδευτικό κανάλι στο Κάτω Στρέφι. Στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews.com, τα δύο αγόρια χάθηκαν όταν πήγαν  στο σπίτι των παππούδων τους για να φέρουν φαγητό και νερό στους γονείς τους, οι οποίοι βρίσκονταν στα κτήματα που νοικιάζουν και καλλιεργούν στην περιοχή.

Η αναζήτηση των παιδιών από τους γονείς ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι, όταν διαπίστωσαν ότι αργούσαν να επιστρέψουν.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, εντόπισαν κοντά στο κανάλι το φαγητό (κρέας) που μετέφεραν τα παιδιά, αντιλαμβανόμενοι ότι πιθανότατα τα δύο ανήλικα παιδιά έπεσαν μέσα.

Οι έρευνες συνεχίζονται αμείωτες, παρόντων των απαρηγόρητων γονέων. Ωστόσο, ο πατέρας του παιδιού δίνει διάσταση εγκλημαυικής ενέργειας στην υπόθεση, ισχυριζόμενος -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι τα παιδιά τα έσπρωξε στο κανάλι η γιαγιά τους (μητριά του πατέρα του)!

 

 

 

19:26 Νέα τροπή δίνει η καταγγελία του πατέρα των παιδιών προς τους αστυνομικούς. Όπως αναφέρει το ilialive.gr. o πατέρας δηλώνει πως τα παιδιά τα πέταξε μέσα στο κανάλι η μητριά τους γιατί δεν τα ήθελε. Υπό διερεύνηση όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στις δύο πλευρές του καναλιού. Τα παιδιά που έχουν χαθεί είναι ο Ιβάν επτά ετών και ο Ντίνκο τεσσάρων ετών.

19:03 Διακόπηκε η παροχή νερού απο τον ποταμό Αλφειό στην κεντρική αρδευτική διώρυγα και αρχίζει να πέφτει η στάθμη του νερού για να γίνει πιο εύκολο των έργο των δυνάμεων που αναζητούν τα δύο παιδιά.

Σε λίγο αναμένεται και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ για να συμβάλει στις έρευνες. Στο σημείο βρίσκονται οι γονείς των παιδιών, που είναι σε απόγνωση και με αγωνία παρακολουθούν τις έρευνες.

 

17.45 Έρευνες για τον εντοπισμό δύο ανήλικων παιδιών που έχουν χαθεί στην περιοχή του Στρεφίου, ξεκίνησε πριν απο λίγη ώρα. Οι Αρχές έχουν ειδοποιηθεί και ήδη δυνάμεις από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική "χτενίζουν" την περιοχή. Προκειται για δυο αδερφια απο τη Βουλγαρια ηλικιας 4 και 9 ετων.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr βρέθηκαν ίχνη στη λάσπη στην άκρη της κεντρικής αρδευτικής διώρυγας του Αλφειού, από τα παιδιά, από τα χέρια τους, και αυτό ενισχύει τους φόβους πως τα παιδιά κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσαν στο κανάλι...

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις