Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο ΕΣΠΑ ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του Γενικού Νοσοκομείου Άργους

Στο ΕΣΠΑ ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός ...

Με απόφαση Τατούλη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση του ακόλουθου έργου στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 προϋπολογισμού 309.200,00 €. Ειδικότερα,

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ» συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης  309.200,00 €

Το έργο αφόρα στην προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την κάλυψη των κρισίμων αναγκών των δυο κλινικών , ουρολογικής και καρδιολογικής.

Η ουρολογική κλινική χρειάζεται εξοπλισμό που θα τις επιτρέψει να διενεργεί πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων οι όποιες δεν πραγματοποιούνται έως σήμερα και παραπέμπονται σε αλλά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Ο προτεινόμενος εξοπλισμός αποτελείται από ουρητηροσκόπια, πιστόλι βιοψίας, διαθερμία υπερήχων, laser ουρολογικών επεμβάσεων και ρεζεκτοσκόπιο.

Η καρδιολογική κλινική χρειάζεται εξοπλισμό για την κάλυψη βασικών και κρισίμων αναγκών της λόγω παλαίωσης του εξοπλισμού ή και έλλειψης αυτού.

Έτσι είναι κρίσιμη η προμήθεια holter πίεσης και αναπνευστήρα μαφ που δεν διαθέτει η κλινική, μόνιτορ μαφ που είναι παλαιωμένα, υπερηχοκαρδιογραφο φορητό και καρδιογράφο 12καναλο που δεν διαθέτει η κλινική και ηλεκτρονικά πιεσόμετρα-οξύμετρα που δεν επαρκούν για τις ανάγκες της κλινικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις