Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένταση στην Μαρίνα - Συνεργεία του Δήμου πήγαν να "σφραγίσουν" τον Λάγιο που αρνείται λέγοντας ότι πήρε άδεια από τον ΟΛΠΑ

Πάτρα: Ένταση στην Μαρίνα - Συνεργεία το...

Ο επιχειρηματίας δεν αφήνει τα συνεργεία να προχωρήσουν στο σφράγισμα

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην παραλιακή ζώνη στην περιοχή της Μαρίνας στην Πάτρα όπου συνεργεία της Δημοτικής Αστυνομίας και του Λιμενικού έχουν πάει για να σφραγίσουν το κατάστημα του επιχειρηματία Νίκου  Λάγιου, σε υλοποίηση απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων.

Ο επιχειρηματίας αρνείται να αφήσει τα συνεργεία να σφραγίσουν το κατάστημα και στο σημείο έχουν φτάσει και ανώτεροι βαθμοφόροι του Λιμενικού για να διευθετήσουν την ένταση.

Ο λόγος του σφραγίσματος όπως πληροφορείται το thebest.gr είναι η έλλειψη άδειας πυρασφάλειας του καταστήματος, γεονός που με βάση το νόμο σημαίνει αφαίρεση της άδειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Λάγιος ισχυρίζεται ότι ο ίδιος πήρε την άδεια από τον ΟΛΠΑ και ότι ο Δήμος δεν έχει αρμοδιότητα να του την πάρει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Λάγιος ισχυρίζεται ότι ο ίδιος πήρε την άδεια από τον ΟΛΠΑ και ότι ο Δήμος δεν έχει αρμοδιότητα να του την πάρει.

Λέει  μάλιστα ότι  έχει λάβει παράταση με δικαστική απόφαση μέχρι τις 19 Σεπτεμβριου και απειλεί: "Θα περάσουν πάνω απο το πτώμα μου για να μου πάρουν την επιχείρησή μου".

Σημειώνεται ότι ο Δήμος σκοπεύει να κινήσει και διαδικασίες έξωσης του επιχειρηματία λόγω μη απόδοσης πολλών ενοικίων.



 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις