Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο βιαστής ήταν ... γνωστός της !

Ο βιαστής ήταν ... γνωστός της !

Παράξενη η υπόθεση

Εξαιρετικά … παράξενη φαίνεται να είναι η υπόθεση του βιασμού μίας 25χρονης γυναίκας και μητέρας 3 παιδιών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος της Κρήτης. Η γυναίκα κατήγγειλε το βιασμό της από δύο άνδρες χθες το πρωί και ενώ πήγαινε στη δουλειά της ωστόσο φαίνεται ότι από τη μία της κατάθεση έως την άλλη υπάρχουν … κενά μνήμης.

Έτσι η 25χρονη παντρεμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ πήγαινε στη δουλειά της, μία μηχανή με δύο κουκουλοφόρους της έκλεισε το δρόμο, εκείνη κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί και τότε δέχτηκε επίθεση. Οι δύο άνδρες την έσυραν στα χωράφια και τη βίασαν. Στην καταγγελία της μιλά για βιασμό και από τους δύο άνδρες.

Αρχικά μιλούσε για δύο άτομα που όμως όπως έλεγε δεν μπορούσε να αναγνωρίσει, στη συνέχεια όμως φαίνεται ότι κατάφερε να αναγνωρίσει μόνο τον ένα, του οποίου και τα στοιχεία είναι πλέον γνωστά στις αρχές, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η αστυνομία έκανε αυτοψία στο χώρο όπου έγινε το περιστατικό (κοντά στο Θραψανό) ενώ αναζήτησε τους δύο άνδρες χωρίς ωστόσο να τους εντοπίσει, αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο είναι γνωστοί και στην αστυνομία και στην περιοχή!

Εξάλλου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο παλικαράδες φαίνεται ότι είχαν ενοχλήσει και στο παρελθόν τη γυναίκα και την οικογένεια της. Το όλο σκηνικό έχει προκαλέσει προβληματισμό και ανησυχία στην Ελληνική Αστυνομία που το διερευνά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις