Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Αναδιώτης στο περιοδικό "Εγώ" αυτής της εβδομάδας - "Δάκρυσα όταν είδα το υπερηχογράφημα του παιδιού μου"

Ο Νίκος Αναδιώτης στο περιοδικό "Εγ...

Ο Αιγιώτης γυμναστής και ηθοποιός περιμένει με τη σύζυγο του Βασιλική Σταματοπούλου το πρώτο τους παιδί

Για όλα μίλησε ο γοητευτικός μυώδης ηθοποιός και γυμναστής από το Αίγιο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξη που έδωσε και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Εγώ Weekly αυτής της εβδομάδας.

Κατ’ αρχήν είπε ότι όταν είδε στο υπερηχογράφημα το παιδί που περιμένει να γεννήσει η σύζυγος του βασιλική Σταματοπούλου, συγκινήθηκε πάρα πολύ, δάκρυσε και δεν μπορούσε να το ελέγξει.

«Το μόνο που με νοιάζει περισσότερο από το οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου είναι να γεννηθεί το παιδί και να είναι υγιές. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι έτοιμος να γίνει γονιός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προετοιμάζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακριβώς έτοιμος δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι ποτέ. Αν θεωρείς ότι είσαι, σημαίνει μάλλον ότι δεν θα τα κάνεις όλα σωστά μετά στη ζωή σου ως γονιός. Το θέμα είναι να είσαι συνειδητοποιημένος και να προσπαθείς για το καλύτερο», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης, προσθέτοντας ότι «δύο φορές έφτασα στο μηδέν στη ζωή μου. Αυτό με βοήθησε, γιατί αναθεώρησα πράγματα και καταστάσεις».

Για την Πατρινή σύζυγο του Βασιλική ο Νίκος Αναδιώτης τόνισε στο «Εγώ» ότι μαζί της «έβαλα τον εαυτό μου πιο πίσω και έδωσα χώρο σε εκείνη. Εκεί που ζούσα με τον εγωισμό μου και μόνο, άνοιξα χώρο σε έναν άλλον άνθρωπο.

Όσο για το τι αγαπάω σε εκείνη, είναι το γεγονός ότι έχει έναν πολύ απλό, άμεσο και καθημερινό τρόπο να μου δείχνει την αγάπη της».

Τέλος για την εκπομπή στο κανάλι MTV Greece που γράφτηκε ότι θα αναλάβει, ο Νίκος Αναδιώτης διευκρίνισε ότι «είχα συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του καναλιού, είχαμε υπογράψει και δεν βγήκε τελικά το πρόγραμμα στον αέρα. Δεν ξέρω πού κόλλησε. Δεν ήθελα να πιέσω την κατάσταση, όμως οι άνθρωποι κάποιο λόγο θα είχαν για να μην με πάρουν τηλέφωνο. Ήμουν τόσο σίγουρος.

Περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου από μέρα σε μέρα. Όμως, δεν έχουμε ακόμη μιλήσει. Δεν στεναχωρήθηκα, ούτε το βάζω κάτω. Μακάρι τα πράγματα στην τηλεόραση να κυλήσουν όπως και στο παρελθόν. Νομίζω πως το ίδιο σκέφτονται τόσο οι άνθρωποι της τηλεόρασης όσο και οι τηλεθεατές, που έχουν βαρεθεί να βλέπουν τούρκικα σίριαλ και άσχημες ειδήσεις. Τα ελληνικά σίριαλ και οι ευχάριστες εκπομπές είναι αυτά που λείπουν από την τηλεόραση».

Όσο για αυτό που γράφτηκε ότι ενδέχεται την επόμενη χρονιά να παίξει σε μία θεατρική παράσταση, ο Νίκος Αναδιώτης απήντησε ότι «πράγματι έχω δεχθεί διάφορες προτάσεις και έχω λάβει σενάρια στο σπίτι. Επειδή είναι η πρώτη μου φορά, αν δεν είναι κάτι που θα μου προξενήσει τεράστιο ενδιαφέρον, δεν θα το δοκιμάσω απλά για να το κάνω».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight